Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (79)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam düzeltme nereye kadar olur tahmini bakış aciniz
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bir işlem almadan önce ben bunu niçin alıyorum ne zaman satacağım stoplas seviyem ne olmalı bunları önceden kararlaştırmanız gerekir, eğer al yatçı iseniz, bunun teyidi konjektör müsaitse alım planınızı oluşturursunuz stoplas seviyenizi de tabi belirlemeniz gerekir, fiyat yukarı yönlü hareket ettiğinde alım rakamınızın üstüne attığında alım rakamı stoplas olur her yükselişte kademe kademe stoplas seviyenizi artırırsınız taki hedef rakamınıza ulaşana kadar, her yükselişte bir önceki direnci destek olarak baz alırsınız , eğer sürekli bir önceki direnç yani desteğe dönen rakamın aşağı kırılma ihtimali varsa size düşen ya %50 çıkıp %50 tutma veya 2 destek seviyesini sstoplas olarak kullanmak örnek verecek olursak şimdi bir önceki direnç ne idi 63.8 iğneli 63.55 eğer alımlarınız dipte ise ve siz al sat yapmak istemiyorsanız 63.55 iğneli stoplas seviyeniz olacak bunun aşağı kıralacağını ön görüyorsanız ya %50 çıkacaksınız veya bundan bir önceki direnç 2 destek olan 62.27 baz alacaksınız
Steel_Punch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başak_17 ()Birlikte almıştık daha fazla 106 107 lerden yakalandığımızı demiyormusun:)
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet o da bir ihtimal :))
@Vagabondboy
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Alım emrimi girdim parça alacağım şekilde
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Rakam geldikten sonra yapacak birşey olmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Oda olur bana fark etmez:))
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Taktım o 68 gelecek ama sanki bende gumus olmayacak:))
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()O 1.5 ay neler cektim ben bir bilsen)
Başak_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()99 yolda geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Başak_17 ()Erken davrandın şaşırttın beni vaga
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Gündüz veri sonrası full çıkabilirdin aslında. Ama 68 dolar a kafayı taktın sen :D
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Elimdekileri satmak icin emir girdim bakalim bir yukari gider gelir belki
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Mal verdim diye demiyorum yanlış anlama da zor bence :)
Dirence vurup vurup dönüyor. Yine de Çin'i takip ederim. Direnç kırarsa kısa pozisyon açabilirim.
@Vagabondboy
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Bu gece 102 yakarlarmi ne dersin
-1BeğenmedimŞikayet
heromero ()70 ler gelirse, vedalaşmak, mı lazım?
Size göre düşüsün devamı gelecek galiba, ? SAOLUN...
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Fötürlü yanılmaktan keyif alıyor. Hem piyasa hem de insan olarak. Hibrit bot mevzusunda da patlayınca canı sıkılmıştır. Daha birkaç gün önce peşinden ayrılmıyordu bugün engel attı o aysma denen iki ayaklı mahluka :)
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_driver ()Yarin iade 3 like yapacam. dostum
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Neye niyet neye kısmet fotörlü atlamış benim demeye devam ediyor bakalım nereye kadar Altın onsu dövecegini zanneder
0BeğenmedimŞikayet
Steel_Punch ()Gümüş için şuan al sat pozisyonunu nasıl açardınız?
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet sopa olarak kullanıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Piyasa da niye ot bitmiyor, sadece metal değil tüm piyasalarda aceba fed faiz artırır mı korkusu var hala..
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()O ve benzeri arkaaşların senelerdir anlamadığı mevzu. Teknik Kur'an ayeti değil. İstifade edersin ama hiçbir şekilde olmaz dersen dediğin gibi bi haberle bakalım teknik kalıyor mu ortada!
@Şahmeran_2525
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Temel kırar üstadım, bir faiz artışı ile tüm rakamlar çöp olur
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Hicbir oluşum 71/72 dolar aralığından önce 55 seviyesini kıramaz bence.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()3 hediye yolladım sana :)
By_driver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()O gelir olmadı aura28 gelir. Bunlar hasta. Antisosyal kişilik bozukluğu :D
@By_driver
By_driver için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
By_driver ()Deme oyle. o duayen bir usta.. geliyor agliyor sonra gidiyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Casper birazdan gelir hasedinden :D
M yıldız'ın getir götürünü yapar anca ama akşama kadar papağanlığa devam :)
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Evet bu aralıkta satış 7 55 dolar a düşer mi? Manidar tebrik ederim usta yapıyorsun bu sporu