Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Oğuz bey güzel kardeşim gümüşle ilgili bir öngörü paylaşırmısın. Ben nakitteyim ...
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Gerçekten sabredersek aldırır mı dersiniz?
Mesela an itibariyle kaç tl yatırım, kaç sene sonra ortalama ev aldırır o an ki ekonomiye göre yani
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
karakartal8940 ()Helal olsun hocam işi biliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Bereketli olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
BlackMamba57 ()Onu diyen bendim @CrvenaZvezda şimdi mapustayım:) @_BROKER_
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Altın için durum nasıl? Olası gümüş yükselişinde Altın a gececeğim gümüş çok yoruyor beni.
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()85 altı var mi @Baba_Vanga_
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ons gümüşte henüz yükseliş sinyali gelmedi. Küçük bir parça aldım ben. Sinyal gelince bir parça daha alacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bugüne özel ne önerirsin hocam, varsa satalımmı Yoksa alalımmı yoksa izleyelimmi.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Dipler buralar mı hocam gönül rahatlığıyla eklesek mı yoksa daha da kırılım olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Aynen orada da zarardayız diyor arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Düşerken mal alınmaz. Aynı hatayı bistte de yaptılar 3-4 aydır. Şimdi orada da alım zamanı geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Şimdilerde biraz uygun hocam da herkes ay ay ekleyip terste kaldı inan ki ayın on beşinde bir lira veresim kalmadı metallerden soğudum
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()87 tl civarından aldım. Bundan sonra biriktiren, her ay üç beş kuruş kenara atayım ileride ev- araba alırım diyenler için gümüş ve Altın uygun.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İnşallah terste kalmadınız hocam sanki siz geçtikten sonra daha da düştü gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna_can ()Hocam platin yatırımı hiç yapıyormusunuz 1-2 yıl vade için sepet yapsanız gümüş platin oran olarak nasıl sepet yapardınız
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Celik hocam selam.
T. Finans kullanirdim birkac sene omcesinde makas cok dardi ama su anda makas gumus gr 86 - 98. Cok fazla.
Alternatif kurum tavsiyeniz olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
karanfilçiçek ()Hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()siz aldıysanız kesin yukselir :)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Emeklilik fonunun bir kısmını gümüş fonuna çevir dim. 87 tlden bir parça almış gibi oldum yani.
karanfilçiçek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karanfilçiçek ()Alıma başladınız mı Sayın @celik2119
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu sene düşüş duracak. Sonra da yavaş yükseliş başlayacak. Sert yükseliş seneye inşallah.
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Hocam kisaca ne zaman sert yukselisler gelir ne zaman nereye cikar.. bezdirdi
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()dolar kuru daha hareketliydi şu an ayni şartlari sağlar mı bilemedim