Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Hadi inşallah kardeşim. Düşüncen gerçekleşirse ilk tebrik eden ben olacağım. :)
GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Başkan Buğün güvercin konuştu
Verileri takip edeceğiz dedi 4 hafta
Karara kadar
Bakalım ne olacak
2 tarafada meyilli duruyor şu anda
Ama gönlüm Tdi verisi ons lehine
Gümüş tl 94-95 e istiyor
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Son iki gündür dikkatimi çeken bir durun var. Altın 4000 dolar altına sarktığında bile ons gümüş fazla satış yemedi, dikkatini çekti mi bilmiyorum. Tabii bu sadece bir gözlem. Acaba orta vadede ons gümüş dip çalışması yaptı da bizim mi haberimiz yok. Net bir şey söylemek o kadar zor ki. Şu analiz bile bir saat sonra havada kalabilir.
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Eyvallah kardeşim sağ olasın
Tdi önemli olacak buğün
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Bereketli olsun kardeşim. Ben pas geçtim bugün. Elimde mal var zaten. Yarını takip edelim.
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()88. xx aldım ben ama yüzde 50 olarak
Veri ons lehine gelir ise
Satarız
Yoksa terse kalırız ; )) o yüzden arkada tl bıraktım
@Ali_Cesur @ZeKaT_VeR @Abbas__baş @Arkeolog06
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Aleyküm selam abi
Kapanış psikolojik sınırın Altın da oldu gidişat Şu an yataya bağladı yön belli değil
O sebeple Açıkçası ben Kore japan açılmadan eylemde bulunmak istemiyorum
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Selamünaleyküm. Kardeş yukarı yönlü açılışla başladı. Acaba bir miktar gümüş alsakmı.
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Tamam işte ne güzel üretimi ihracatı arttırmak istediği faiz düşer para tahvil bonoları ve faizden çıkıp borsaya emtiya gibi enstrümanlara yönelir
Çegirge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Mr Trump için faizlerin düşmesi enflasyonu düşürmek demek, seçim için bir avantaj elde etmiş olur.
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Faizi düşerse getirisi olmayacak olan abd dolar ından kaçış olmaz mı