Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()3 haftadır bu ters bayrağı takip ediyorum. Bu kanalın zik zak hareketlerini adım adım izledim kısada al sat yaptırdım en az 2-3 tur. Sonra bu kanal oluşmuş oldu yani ters bayrak fm. Hedefi en az 50 dedim ve 50-54 kanalını takip etmeye başladım ve hep buraları hesap ederek işlem yapın faydası olur dedim. Kanal kırılımı sonrası adım adım hedefe doğru iniyor grafik. Ayrıca 2. Düşeni kıramadı henüz ama burayı kıracaktır en fazla hedefe iner sonra kırar. 50 altı kalıcılık düşünmüyorum baştan beri ama bakalım orada ne olacak yanılır mıyım orada belli olacak. Rasyo aynı şekilde hedefe devam adım adım. Kısada vur kaçlık işlemler ayrı mesele buna şuan bakmıyorum isteyen denemeler yapabilir belli yerlerde takip ederek.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rakibimiz aynen devam...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah abi.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Biliyorum kardeşim.
Yapacak bir şey yok.
Film kopmuş.
Ağız alışkanlığı yazıyoruz işte.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Abi ne desek boş sözlerin artık bir kıymeti yok maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Yapacak bir şey yok maalesef ülkenin hali bu.
Kötünün iyisini bulmak zorundayız yalnızlık allaha mahsus.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Abi çevremizde bile samimi insan kalmadı. Sanki herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Buradan da bir beklentimiz yok ama bazen insanlık hali bazı şeyleri unutuyoruz bir anlık. Acı ama maalesef gerçekler bunlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah ne diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Aynen kardeşim ülkenin durumunun yansıması burasıda.
Bunun için samimiyetine inandığın insanların dışında yazışmayacagız.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Maalesef abi. Yapacak birşey yok olduğu kadar artık. Reel hayatta nasılsa burası da aynı çok birşey beklememek lazım.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Eski kaliteli insanlar kalmadı artık.
Kalitesiz toplum, Kalitesiz yaşam mevcut ...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kitabına uydurularak gayet güzel bir şekilde yapılıyor maalesef. Bu konuda ne desek boş kalır. Sizde gayet güzel bir şekilde özetlediniz değerli kardeşim çok teşekkür ederim. Bereketli kazançlar dilerim.
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eskileri arıyorum sırf şu yüzden. :( hep birlikte bir takım gibiydik ama şimdi hâl vaziyet ortada. :(
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eskiden teknikçiler bunu yapardı. Bu çizim falanca arkadaşa aittir denirdi şimdiler de ise kopya çekip bunun üzerinden prim kasılıyor! Bunları biz yazınca da işitmediğimiz laf kalmıyor maalesef. Sizce bunları hatırlatan bizde mi suç yoksa bu dediğimizi yapanlar da mı? Eski değerler maalesef yok artık diye boşuna mı diyoruz burada. Anlayan anlıyor da çoğunun işine gelmiyor bunlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bunların hepsini rsi sinyallerini örnek vererek daha önce yazdım çizdim değerli kardeşim.
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol başkan teşekkür ederim. Arada bir görünmeseler olmuyor galiba. :) neyse sorun yok başkan bizim de tek takip ettiğimiz grafik değil ya. :)
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Emeğine sağlık Başkan son günlerde sana oynayan ajanlar sayfada yine cirit atmaya başladı bi kaç tane tespit ettim devam ederlerse gereğini yapacağız 77 den nasıl gümüş alınmaz hayret diyen iş bilmezler senin adım atım takibe laf atıyorlar @Hayalet_adam
Tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bir haftadır dipten beri adım adım izliyorum daha oluşmamıştı bile ben kanalı izlemeye aldığım da. Yeni fark eden arkadaşlar olmuş ne desem bilemedim. Kimisi de kopyalama yapmış dürüstlüğe sığar mı sığmaz mı takdirini sizlere bırakıyorum. Emeğim üzerinden yürünüyor maalesef!
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Birileri ters bayrak mı dedi!
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Arife tarif gerekir mi sence engo? :))
Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()bu hafta gelirmi yoksa haftayamı beklenti?
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()burda şairr neyi anlatmak istemiştir ?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Metin44_ burayı incele. Sorunun cevabı burada.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Zik zakların sonu için burayı takip edin.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynen başkan.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)