Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bu ışıltılı mumları ben sectım:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()hayatımı mahvettınız hıcbırınızı gormek ıstemıyorum:)) (şaka tabı)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()onu suya atmadan önce düşünecektin:D
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()benım uzen sey zaten yanımda olmanız:))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()baktın başka çare yok şelaleci mi oldun kanka :)) üzülme biz yanındayız :D
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Düşte alalım ya))) artık terse alışkınım:)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Araba varken insan spor pek yapmıyor bak sat hem sağlığın yerinde olur yuru hem 1 yıl sonra 3 araba alirsn:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()tamam vazgeçtim altınları bölelim :)) @musaelik satmyalım ya musa YTD yazar mısın. bak bana dolmuşa bin yürü spor yaparsın işte dediğini Yunusa söylemyeceğim :D
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()BEN %25 ROKETCI %75 ŞELALECİYİM ARTIK:) @simurg22 @Mustafaizmir35 @paratic @musaelik @Baba_Vanga_ @BigFoRCe
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Haha:))) denedim satılmadı
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Musayı ikiye bölmek demek daha fazla sayıda Musayla uğraşmak demek değil mi:))
iki musayla ben uğraşamam:)) @musaelik
Musa arabasını satsın o parayla alalım:))
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Su an tam zaman sat 1 yıl sonra 3 araba alirsn bak daha sana var düşmüş :)))
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()önce Musayı 2 ye bölermisiniz saygıdeğer hoca, 99dan gümüş aldırdı bana , arabanı sat diye psikolojik baskı uyguluyor. @musaelik @paratic
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ():)) güldürdün beni iyi fikir gibi geldi bana 2 ye bölmek:))
3BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()kanka seni vasiyetin dışında tutmuş üzgünüm altınlar 2ye bölünecek :D @paratic ve ben :D
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()alım fırsatı verıyorsa al o zaman:)
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Degerli kıymetli abim seviliyorsunuz
Eksik olmayın yaldızlar ile değil gönüller ile birlikte olmak çok güzel teşekkür ediyorum saygılarımla.
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Hocam, sizi unutmuşum, kusura bakmayın, büyük ihtimalle başka hocalarım da vardır, onlar da kusura bakmasınlar. Saygılar, sevgiler
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Güzel katkın ve yorumun için teşekkürler dostum musmutlu günler diliyorum.
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Vasiyetimi sana bırakacağım:)) sen okuyacaksın ama tek kuruş alamayacaksın:))
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Günaydın simurg tşk
@Özkan_ tşk ler
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()uzaktan gorunce dedım herhalde vasıyetını falan yazdı:)) @paratic @simurg22 gunaydın hocam dedıklerıne katılıyorum
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Teşekkür ederim Halil sevgilerimi sunuyorum dostum
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Sevgilerimi sunuyorum:)
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Günaydın yunus ben çok begendim tekniğin ne anlam taşıdığını bilmeyen ve eleştiride bulunan üyelere güzel bir cevap olmuş
Eline sağlık arkadaşım
saygılar sevgiler
@deLiogLan_
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()yunus hocam gayet güzel bi yazı.. günaydınlar..
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Gunaydin. Muhtesem bir yorum, daha dogrusu tanimlama… İzninizle ufak bir duzeltme yapmak isterim (affiniza siginarak). İnsan psikolojisi “degisir”. Fakat degisimler genelde bilinen sınırlar ve duygulanim/duygudurumlar arasinda gerceklesir (istisnalar haric). Sizin tanima uyarlayacak olursak; hangi duygulanim (affect) ve duygudurumun (mood) hangi klinik yansimalara yol acacagi bilindigi icin teknik analiz de kabaca ve zaman zaman detayli sekilde, yasanilanlari dogru analiz etmemize rehberlik saglar. Ezcumle, teknik de temel de saygi duyulmasi gereken alanlar olup yorum farkliliklari muhakkak ki olacaktir. Analiz kadar ve hatta analizin kendinden ziyade yorumcunun yorumu daha cok onemlidir. Saygilarimi sunuyorum. @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Özkan_ ()Waww cok etkileyici bir yazı tebrikler
2BeğenmedimŞikayet
General_S ()günaydın yunus hocam ellerine sağlık satan kaybeder çok güzel alım fırsatı veriyor hem Altın hem gümüş