Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hayırlı akşamlar Başkan selametle tamam
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tamam başkan görüşmek üzere hayırlı akşamlar...
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Orda olan oldu dediğim gibi neyseki 69 da zarar kes yaptım o parçaları alım yapmadım bekliyorum aşağıdan ekleme için fırsat bitmez trend dönene kadar başka yere aktardım trend dönünce bizde döneriz illa dipten alacaz diye bi şey yok biraz yukardan da alsak olur yeterki şu faiz zırvası bi son bulsun tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan tedbirli şekilde devam etmek lazım bir müddet bunda hemfikiriz. Dxy sıkıntı rasyo sıkıntı arada yerini bulup vur kaç şeklinde olursa olur yoksa pekte birşey olmayacak bundan bu aralar o belli bunu zaten hep yazdık son zamanlarda. Üstte 70-71 de hata ettik bir önceki tepede kl payıyla kaçırdık biliyorsun. Olduğu kadar devam yapacak birşey yok. Bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()50 ye reteste gidecek gibi bi yerde başlarız eklemeye biraz izleyelim tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah başkan. Bu aralar karışık ama bahsettiğim 3 nokta bana göre eklemek için iyi. Birisinin Altın a indi diğer ikisi devam şuan destek olarak. İlki biliyorsun 60-61 idi.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bi kaç gün izleyelim bakalım tamam @Hayalet_adam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan 60-61 bir parça dedik devamı halinde 2 nokta daha yazdım sonrası yok şuan bende. Tam olarak nereden döner bunu her zaman bulmak zor arada kaçıyor bazen noktalar. Biz teknik olarak görünen yerleri izliyoruz. Bazen bu alandan çıktığı da oluyor senin dediğin gibi. Kanal Altın a taştı evet takipteyim. Rasyo devam edecek ancak bir düzeltme lazım onu bekliyorum şuan. Bize bu lazım şuanda. Ama aşırı düşüş olmaz herhalde.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ayrıca dxy şuan 2 nokta var. 1- 101.5 2- 103.8 başkan 106 sonraki mevzu ama alan içinde yer alıyor yükselen trend içindeki düşen trend direnç noktası orası. Ama sonraki mevzu dediğim gibi. Uzun vade trend direnci 121-125 gibi. Zaman aralığı bir kaç yıl olur galiba bilmiyorum burayı.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan yapacak birşey yok şuan geniş alan kullanmak çok birşey beklemek zor biliyorsun. 3 nokta vardı takipte bende son bunlar var bu aralar sonrası belki belli bir alanda biraz yatay devam alta üste şeklinde. Tam bilemiyoruz dar alanda vur kaç devam.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()O alanı kullanacaz diye içerde kaldık Allahtan 69 da zarar kes yaptım Şuan daha almadım :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Dün ben sana dedim 61 62 tutmayabilir diye öyle de oldu sindire sindire alta devam ediyor iğne atıp yukarı çıkmıyor tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Vur kaç taktiği devam başkan başka türlü şuan olmaz zor gibi görünüyor bunu daha öncede dedik biliyorsun. Bunda dâhi zor takip ediyoruz kanalları. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan çıkış yok zaten fazla buraya göre. Zamansal alanı kullanmak lazım diyoruz ya hep bu yüzden. :)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Okuman doğru Başkan 100.7 civarına düşüş onay alma sonra yukarı devam 107 ye kadar alan açık bu arada Onslar nasıl çıkacak ? Tamam @Hayalet_adam