Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Evet gördüm
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Uludağ , son aylık sar ons için 4098 yazmış bugün
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Ona bakma o milletle dalga geçiyor 2500 gelmez , ennn fazla 3400-3500 oda zor, ama imkansız değil
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()İnşallah görür biran önce:)) bashar hedefini 1800.2500 ons yapmış :)))
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Al sat yapmadığım için rasyo hiç takipte değil, tek bildiğim bu yıl içinde ons 38.. ler görecek
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Altın daha az düştü rasyo şuan yuksk 66.10 şuan gümüş Altın dan daha çok düştü çiçeğim. Aynı şekilde yükseliş başlarsa altın daha çok yukselir
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Rasyo neki):Tabelada ikisi de düşerken görüyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Tabi eder :) rasyo var altını n lehine şuan gümüş çok düşüyor altın az
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Ons düşünce gümüş de düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Beraber düşüyorlar zaten , çıkarken de beraber çıkıyorlar Altın gümüş fark edecek mi
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Doğru şuan bile elim gitmiyor Altın alcam sanırım düşerse
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Dün 95 dolar dan alamadım cesaretim kırıldı diyodun bak daha alta indi , sakiin
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Almadım ki dahaaa :)) baktım yükseliyor para geç düştü bankaya bende beklemeye geçtim pu iptal değilse alırım
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Az sabret:)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Bizim pu iptal mi abimm :) geçemedi 62.70
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sağol abim :) aydınlatıcı oldu.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()sende sağol abim, grafikteki 91.37 desteğinin Altın da 89.75 ve 87 tl (üç ay oncekı fyt)var tşk ederim emeğine sağlık
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()D. k parayi atana kadar yükseldi ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Eyvallah abim.. Çok sağol... 88 tl yi önemsiyorum ben... Ha orası zayıflarsa düşüş olur ama yükselişi de daha iyi olur diye düşünüyorum. Bende.