Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen bldiğin işte bşarıdaki keyf hiç bişeyde yok Şeydam...
Rabbim birini bin etsin inşllah:)... Amin bende seni Bacım @Asiii__
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Borsayı bilen sensin @Asiii__ M Bir ara Endeksi inceledim pek anlamadım Cnm.
Bildiğim işi yapmak bana Huzur veriyor.
Al- Sat piyasası Gümüşte al- sat yapıyorum
Emeklerinin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle Bacım Kazancın Bol Olsun
Rabbime Ediyorum Seni…
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Herdaim canımbenim sende iyiki varsın. Kimseye borsaya gel demedim. Gelinde demem. Fakat gerçekten çalışmaların ve öngörüm başarılı... Bi dolar bazlı incele derim endexsi... Bu yıl ve seneye 3çeyreğe kadar al- sat lâ iyi gibi ytd...
Onslar bu sene sene başından bu yana gerek gümüşonsta gerek altınonsta uyarılarımı hep yaptım üstelik tpelerdeyken şimdi değil... ! ve yine yazıyorum.
Al- sat beceren onsta yapabilen ekmek yer..
ha uzuncular vadeciler ise dolar ayaklı gram tl ile bakıyorsa düşüşlerde alarak, gram arttırma olarak görürse toplama usulü ile ileride kazanç sağlar ytd... @Asiii__
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Desteğin ve Varlığın Benim için Çok Kıymetli @Asiii__ Herşey için çok Teşekkür Ederim.. İyi ki Varsın Cnm.
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emeğine sğlık şaydam maşallah güzel çalışma 3. liken benden:) @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Özverili çalışmalarınız ve samimi çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim efendim.
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Katılıyorum. Bravo güzel çalışma olmuş