Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bir çay molası vereyim abi bakarız
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()şah
nereye bulaşacaksan haber et kardeşim
vardır yine bir bildiğin
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()lütfen bu yaklaşımları
bir yatırım tavsiyesi olarak algılamayın
bizde sizin gibi korunmaya kazanmaya gayret ediyoruz
eksik olmayın ilgili sorularınıza
ancak keşke biliyorum diye cevap verebilseydim
korkmak daima yolu açık tutar
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet2018 ()Gümüş adamın ocağına incir ağacı diker haberin olsun gümüşün tersi pistir lo
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()altın giderse gumuste gideceği için sordum..4116 düşerse yükselişte önce gümüş alacagim
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()gümüş le mi
karıştırdınız
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()doğru diyon abi ne yapayım yordu cz beni,
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()mümkün tabi
ama bu senaryoda rsi düzeltmesi
olabilir olasılığını kullandım
bir de bu 4 saat diliminde bir arayış
farklı zaman dilimlerinde sonuçlar
değişir
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Direk 69 a mi gider şimdi
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Anlamadım cikisteman önce inmez yükselir mi
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()paslandın zaten
dikkat et çarpılma
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()zaten bu bir hareket arayışı
kesinliği birebir çok farazi olur
onun için yanıltmış olmayalım
değerlendirme yapmaya çalışıyoruz
kesin senaryolar çok zordur
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()piyasa kapansız biraz vadeli trafına geçeyim, alışkın değiliz %1 2 lere
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()o kadar hızlı olacağını zannetmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()tamam şah
kapanışı izleyelim
strateji yenileriz gerekirse
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()İyi akşamlar..4166 seviyesine inme ihtimali var mıdır yükselmedenonce.. Kapanistan önce ..
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()abi genelde aşağı gelirse mezartajı oluşur1 tepkiden sonra 2 tepki gelmedi mum boyları cılız buda para akışının sınırlı olduğunu gösterir 3 day mumu şimdilik askıda kalmış, askıda kalan mumu bilirsin ya fomo yapar hacimli düşer veya aşağı iner alttan iğne oluşturur tekrar yükselir, akşam 12 de tekrar bakmak kaydıyla eğer bu rakamlardan kapanış yaparsa pazartesi fomc dan dolayı aşağı gelip iğne oluştrma olasılığı var, eğer bu rakamlardan kapatırsa aylık mum iğnesiz düz aşağı inmş, bu tür mumların 2 özeliği var mumun aşağı sarkması olan rakama kadar ay sonuna kadar yükselerek yukarıdan aşağı iğne alarak salmaso o tehlikeli bu seferde ağustosta düşüş meydana gelir eğer yukarı çıkar yukarıdan aşağı inerse
1BeğenmedimŞikayet
Özgür197501 ()Elinize sağlık bende bu grafik"ten bahsetmiştim sanki :)) teşekkürler 2 ileri 1 geri 4000 4500 yazmıştım ::))