Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Zılgıt ne:))
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Diyettyiz diye Çakarkeyf aç bıraktılar @Azraa_ sarmaları içli köfteleri misafilerle götürdü:))
Neşe motivasyon kayanğımız 21.21 çalsın davullar:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Zılgıt çalacam :)) @Çakarkeyf
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tam kadro burdayız:))
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Müsait olursam o saatlerde burda olacağım o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Strateji önemli... Akşama karşılama töreni var gel buyur:)) @Çakarkeyf Dincer bey nediyor alt yorum fırsat vetmesin cz almadan halledelim diyorr
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Maşallah sağlamcı Azraa benide ağırla yorgunum:)) gümüş ons daha boyun direncini değmeden nefesi yetmedi red yemiş yandan çarklı tobo ihtimali olabilir
4s ts kırmızı şu an az sağ omuza destek ver kırılmasın
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Anladım ondan demek ki :( neyse gelir akşama şunlara fırsat vermesn bak cza almadan ben dayandm :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Geçen size olan çirkin sataşmanın başka versiyonu gümüşzedeler terste kalmış sarcak yer arıyor
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ahahahah günaydın:)) Askm ben işimi sağlama alırım geceden herşeyi halllettm pisirmesi kaldı sadece 1 de gelecek misafir
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayırlı cumalar selamlarınızı iletiyorum
@Eso_derler
@simurg22 Allah değer verdiklerimizin yokluğuyla sınamasın cansın akşama davul zurna işi sende:))
@Azraa_ ben koşturmaca misafir gelecek Azra sultan sitede fink atıyor:)) toplu yazdım
@Meva_ prensesi bu elit sayfada etiketleme rica ederim sar indikatörü gibi sarar bamya çorbası:))
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Yanlış hocaların ağzına bak:) sonra gerçek hocaları suçla @Gümüşprensi , prense de bakele :)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Genele yazdı hocalara hitaben :) Abimide katti yani en büyük hoca bjzim hoca @Çakarkeyf
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Çıkıyor öyle dengsiz tipler bana da şu 3-4 günde 2 kişi saldrdı. Akşama dönüyor neyseki @Çakarkeyf
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kuzu adamın biri var çatan görmedin mi 100 TL yıl sonunda anca görür diye onunla tartıştım... Emin ol ellerinde gümüş yoktur... Ben yorumları pek okumuyorum. dolar i v gümüş ons takip ediyorum... Doları bakalım nereye kadar tutarlar.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Yorumlar özelikle çok etkiledi esomm yıprattı birdaha bizim maliyet gelmeyecekmis gibi hisseetim
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Günaydın canım, abimme güzel yemekler hazırladım:)) Yeterki gelsin artık.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Amin canım daha fazla yıpratmadan inslalah
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()abi sana çok iyi bakacakmış @Azraa_ ve @Meva_ bir daha mapusa düşme lütfen buralar sensiz olmuyor..
@Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Günaydın bizden de selam söyle ablacım...
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Haklısın umarım tez zamanda kar yazar
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Aleykümselam Zeynep benimde selamımı iletirsin.
Günaydın Cümleten hayırlı Cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()O hem diplere yakınız diyo hemde kaçış fırsatı diyo... tamm iyi bir analizci ama ben zarara neden satayım... Fede odaklandım... Kuzu atlatirsak güneşli günler yakın.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Vadem çok yok ama yükselecek gibi durmuyo baksana asrn hoca bile kaçış fırsatı dio
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kuzu dolar TL ye bak güçleniyor yavaş yavaş.. bütün metaller de düşüş var baskı var çünkü... Dün yaptığı hareketi görmedin mi... Vaktin var mı? Vaden de sıkıntı?
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Günaydın esom, salacak gibi duruyo skldm artık beklemekten yaa :(
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Günaydın kuzu Aşağıdan aldığım parçayı haftaya satarım... Lazım çünkü bana canım ama yukarıdan aldığım bekleyecek. ... Daha vaktim var.
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()ML bi tanesi Asrn hocaya saygısızlık yaptı @Çakarkeyf te gerekeni yaptı
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Ne czsı yedi ki ne oldu?