Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()En yüksek alım 6600 ise iyi,
alış rakamınız gelince tekrar hatırlatın bana
Ayyüzlüm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bu birikimleri işte böyle amaçlar için yapıyoruz ne mutlu size dilerim gönlünüzden geçeni Allah hayırlısıyla nasip etsin sizlere.
@deLiogLan_
1BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Teşekkürler hepimizinki bereketli olsun Allah nasip ederse oğluma ev almak istiyoruz maaştan kalanı alıyorum ama ne yalan diyeyim 8 binlerde almadım bekledim çok yüksek diye 2 ay sonra 6600 den en yüksek alımım
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bu biriktirme stratejisi yıllardır benimde benimsedigim bir yoldur şartlar ölçüsünde çook bereketli olsun.
@deLiogLan_
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()alım tarafında olabilirsiniz. ortalama düşürmek için bir fırsat bu
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Ben yaklaşık her ay az az 10 Gr gibi alıyorum son alımlarım yüksek
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Mayıs başında 6600 den fiziki aldım şimdi 30 Gr civarı alabiliyorum fazla nakitim yok ort düşürmem lazım gece düşmüş ama muhtemelen banka makas atmıştır bu sefer bankadan alıcam
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Teşekkür ederim Engin kardeş
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Bereketli olsun yunus
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ben bugün Altın için ayırdığım nakitin %60 ı ile aldım.
1BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Alım için 15 45 i beklemelimiyiz sizce yoksa şimdi almak daha mı mantıklı bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
Yedibinons ()Hayırlısı bakalım tcmb eylülde faiz indirimi olabilir göstergeler öyle iyimser güvercinli nötr :)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()yazdım olmadı bende resimledim:)