Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()dün tavan yaptı benim her ket, sattım bitirdim bugün yine gidiyor :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Abi hisse bazlı bazıları giderse. Genel görünümde işte düzeltmeli günler şu bugünde bi geçseydi hep al- sat piyasası. Oldu bılıyon.
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Kazancı da güzel olur bekleyip göreceğiz Allahın izni ile,
Borsada bugün de görüntü hoş olmayacak sanırım.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Platin de ne işin vardı abi tersi pis olur onun...
:) herkaranlık gecelerin sabahı hergün oluyor. Tl siz kalmayın diye herzaman hergün herkese çok söyledim abi düşüşü de söyledim. Fakat bizde tepkilere oynıyoruz biyerde her zamanda her atılan gol olmaya biliyor. Sağlıktan ötesi elbet yok... Böyle günlerde olur işte... @Asiii__
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Biz bitti demeden bitermi kardeşim. :))
Allah başka zeval vermesin, tek kaybedeceğimiz para olsun.
Boşver takılma, boşta para orda değil burda bekliyor, benim platindekileri bilsen :(( yata yata büyür bence büyüyorda.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aleyküm selam hımmm anladım peki hocam saygılar sevgiler:) rast gelsin sizede bol şanslar:)
Dogukan33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dogukan33 ()Selam Bayan Asi bizler işlem hacmini al sat yaparak deqil uzun vade öngörüler ile işlem yaparak sağlamaktayız, Kısacasi BIST 30.50.100 hisseleri ile günlük ve kısa vadeli işlemler ile sonuçlandırmaktayiz. Sizin Yaptığınız Kıbrısta kumar oynamakla aynı şey bı farkı heycan aramak onuda yılda bi kaç kez gider sevdiklerimizle yaşarız, İyi Şanslar.
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()İşte bu kal sağlıcakla :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aklıma park geldi ben parka gidiyom:)
koc1903 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Daha yakın zaman örneği perşembeyi daha unutmadık burası b. is. t. bi anda yağmur güneşe, güneş yağmura ve sabırsızdan sabırlıya :)hayrlı akşamlar dilerim..
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Rica ederim faydalı olduysak ne mutlu bol ve bereketlş kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Düşüşler alım fırsatı bunların olacağını 1haftadır yazdım biliyosun ama çok bnalttılar sabr inşallah
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Dinlenin hadi yapacağımızı yaptık bugün :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Yok canım ne kızması kimseye bulaşmıyorum işte buraya geldim lafladık ne güzel ben de geç uyudum ama az uyumaya alışığım sorun olmaz hadi ben kaçtım görüşürüz dikkat edin kendinize biraz dinlenelim :) @Asiii__
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Manen huzursuzum ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Bur da bof a öte de jp diğer tarafta coniler. Bu millet hepsi yatırım danışmanımı ki alnının terini korusun
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Son satışlarla umudum daha arttı borsadan bi ongün sabır eden kazanır bence, dincer bey emeğinize sağlık herkese sabır ve bereket dileğimle... y. t. d.
@dinçersiber
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Haklısın:) mahvetti bizi:) @dinçersiber
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Amin. ağlanacak halimize gülüyoruz. Allah selametlik versin hepimize
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kmarhane oldu vjdanım almaz oluyo :(
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Kızma yahu keyfin yerine gelsin diye yazdım ))) bulaşma kimseye) uykusuzluktan kırıldım bugün)
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Öyle güzel dedin ki; oturup ağlarım ( halime. Böyle yatırım mı olur.
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()O seviyelere denk gelen değerleri yazarız :) şimdilik hızlı yazayım diye öyle anlattım merak etme :)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Ya Üstad fibo mibo gene başladın ) anlamadığım şeyler demeye )) kaç olursa ne edeyim. yakınlar bozuk astigmat var ) ekran gözümü perişan ediyor ) Allah c. c. cümlemize afiyet versi. İşimiz gücümüz rast gitsin
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Ben gelsem size sattırmazdım belki de geç geldik buraya :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Valla ben de yazmazdım ilk defa bie geçenki tartışmada bir de bugün yazdım :) sizle sohbet güzel ondan yakın olup öay içerken yapmak lazımdı bu muhabbeti ellerimiz yorulmazdı :) görüşürüz iyi akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin gerçek duaya da ihtiyacımız var şu sıra hepimiz birbirimize edelim ne işimiz var bizim bu işlerde @Öyle_olsun_ yorulduk:))) hem gülme emojisi hem üzgün :((sonumuz hayra çıksın:) @koc1903 , @Gümüşsüsüm abi bitirdiler bizi:))
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Allah c. c. işini kolay eylesin. Rast getirsin. Yâr ve yardımcın olsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sen asi ben telafi peki:) ben az gideyim iş güç çok bukadar yazmazdım yoruldum:)) @dinçersiber
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Biz kovalarsak o kaçar. Biz beklersek o gelir )) beste de kovaladık simetrik üçgen çalıştı kaçırdık) yatsaydık kulağımızın üstüne çuval dolacaktı ) ne olacaksa olsun)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tırsma ) bak tırsıyor muyum ) silkeleyemezler zeytin miyiz biz )))