Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Alan çıkmayınca emir o seviyeden gerçekleşiyormu ki? Eğer öyleyse orası iyiymiş :) X2 yapmışsın %100 kar şuan olurda 0.3 olursa %200 kar eder iyisin ama vade az kalmış bist30 iyi yükselmeli şansın bol olsun. Biraz da 2-3 hafta fiyata yakın yerde olanlardan dene onlar da güzel kazandırıyor :)
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Midasta satabiliyorsun.
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tamam onları biliyorum da bu fiyat 0.2 ye çıkar belki ama satamayabilirsin elinde kalır o da var. Yükselse bile bist30 varant vade az kaldığı için kimse almadığından olduğu yerde kalabilir böyle ben de aldım zamanında asıl vade 1 ay 3 hafta kala alırsan bu bahsettiğin hassasiyet çalışır yoksa o varantta belki de 0.2 bile zor gelecek ama satamadan süre dolacak bunu da hesaba kat
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Ya şöyle varantta hedefe ulaşmasına gerek yok , önemli olan senin girdiğin nokta. Ordan yukarı ve aşağısı olarak fiyatlıyor. Verilen hedef sadece yön. Ben fiyatlandırılmamış varantları takip ediyorum bildirim açık midasta geldiği an giriyorum bunun maliyet 0.01 mesela şuan 0.02 %200 de kar. Maliyet düşük yüksek x giriyorum genelde.
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()İnceledim de bu pek mantıklı gelmedi bana vadesi çok yakın ve hedefe uzak %1 2 yaparsa belki birşey olurda alırlar mı bunu o var umarım bist yükselir ben dapgm de kazanırken sen varanttan kazanırsın :)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()İş yatırım. Ivıgs. v xu30 alım 18000 32x 15ine maliyet 0.01 :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık grafiğe göre Brent altta yeşil destek hattı yükselen dibi aşağı kırmalı 86 küsürler gibi
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Satım varantı mı? :) vade ne peki kodu yaz bakayım :)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Bist 30 43x varant girdim :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet bir o aklıma geldi ondandır heralde zaten abd tarafını kötü etkileyebilir diye konuştuk borsalar ekside orda. Hayırlısı ne diyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Spacex diyolar çok şokomelli olacak diyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Grafiğimdeki formasyon hala devam ediyor günlük 65.7 Altın da kalmadığımız sürece aktifliği evam eder. Altım gümüş rasyosu 65e geldi o da aşırı satımına sebep oldu bakalım günü nerde bitiriyoruz piyasa otursun korelasyonlarda bugünlük bozulma oldu gibi geçici diye düşünüyorum.
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Teşekkürler @dinçersiber
XAG gümüş bilinen Piyasannın Temel kurallarını ve bütün klasik Trend okumalarını Reddediyor hocam. :) Geçen haftaki cuma günü sert satıştan sonra zayıf tepki bile veremedi. ptrl de düştü..
0BeğenmedimŞikayet
medalist46 ()Hocalar sallar, bazen tutar bazen tutmaz.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Grafikteki dalga örüntüsünü tamamlamak için ani çıkıp bir anda satış yeme ihtimali üzerine duruyorum 65.7 yi korursak günlükte yukarı şansımız sürer abim
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam niçin yükseldi , aniden düştü.
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Ptrl de düşüş faiz indirimleri destekleyeceği için metallere pozitif yansıyordu ama bu sefer olmadı. Bu grafik ptrl grafiği mavi renkli destek çizgilerine inecek diye çizmiştim ilkine geldi
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam,
biraz daha açık anlatır mısınız
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Grafiğin güncel hali ilk hedef geldi ama anlaşılan abd tahvillerine para girişi nedeniyle metaller likiditesiz kaldı hala hareket yok @16paramıknatısı @Çakarkeyf @Alikara27 @Eso_derler @Şeyda_türk
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Oraya da bakıyorum da ptrl de iyi para kazandırıyor güzel hareketleri oluyor :)
-1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Borsa güzel borsa güzel :)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Teşekkürler bize etkisi güzel olur umarım :)
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Çok Güzel Çalışma olmuş @dinçersiber Emeklerine Sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Rica ederim sen de sağol
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederiz emeğine katkına sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()İnşallah bakalım emeğine sağlık. :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Nihayet göründü 89.9 altında kaldığı sürece düşebileceği yerler grafikte var @16paramıknatısı @Çakarkeyf @Eso_derler @Alikara27 @Şeyda_türk