Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Esom çay varmı; ))dibi sıyırmaktan bizde kafayı sıyırmayalım
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Bi dur hemen dumura uğrama, dinlen uyumaya çalış kafanı topla düştüğü yerde kalacak değil ya sen herkesi dinleme, sâkin kafayla hareket et
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nasipte varmış çiçeğim. Ben yazmicam bir süre cevap veremediklerim kusura bakmasın lütfen satış yapınca sessizce istifa edip gitcem iyi geceler
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Sezenin en güzel şarkısı bu bana göre, havayı doğru koklamışım tesadüf diyelim:) @16paramıknatısı
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()İyi akşamlar kızlar metallere ne yaptınız böyle @Azraa_ testereyi yanlşmı kullandın doğrayıp atmışsın
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hepimizin canı saolsun abim; ))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Maşallah ; ) kurtuluş yok testereden ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çıkacağız artık ablam... Son siyirmalarini yaparsa yapar sonrası açık. :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aynen ve borsa tecrübemden yok artık bu kadarda düşmez denilen ne rakamlar gördüm demiştim fed biçer döver gibi döşedi 17 haziran kadar dayanın kızlar; ))
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rasyonu tsi tablosu yemyeşildi hani onslarda kıpkırmızı olan ve yandan çarklı tobosu vardı çalıştı; ((
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Hedefleri geldi ama sanki gözü hala asagida
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Buralar dip olmalı artık sonra haftalık sarlar tek umudum bu
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()İnşallah Mustafa yaaa dua et
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Gönlüne göre olur değerli arkadaşım umudlarimiz bekletimiz hızlı düşüş sonrası hızlı yukselis inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Rasyo 65 77
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Karda gözüm yok Maliyet gelsin çıkacam çok skldm
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ya benim almamı bekliyormuş :(ama fulleyinse sen asıl balinayi roketi o zaman gor:)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Herkes terste :(
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Sormayın dostlar anlamsız düşüşler var Zeynep o günde yazmıştım sana 61 mi test etmek amac anlayamadım ben nakit olan için kral rakamlar bana göre umarım toparlar kademede bir yere kadar sonuçta
Tek dileğim hepimiz zararsız karla çıkalım sonunda .
@simurg22 @Azraa_ @Meva_ ve diğer tüm dostlar.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Uçurum uçurum gözşerinden baktığım sensin:)) diyo Sezen @Meva_ manevra kabiliyeti yüksektir iyi koku alır topuklar:)) @Mustafaizmir35
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()En sevdiğim şarkılar top on listesinde belalım kahve falımı baktın açıp dinliycem şimdi bak efkarlandım; )) haftalık sarlar kırıldığından beri baskıyla dökerler diyom anlatamıyom:))
Sonabahara kadar med cezir manzaralrı üzgün emoji:))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abii senşn canın sağolsun :)) bize bişey olmasın para kazanılır :))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Zeynom biz @Azraa_ ile düştük düşeceğiz :)) @Meva_ kurtardı kendini son anda :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim Uçurum uçurum sezan aksu belalım geldi aklıma :(Sen. Uçurum deyince sar ile üzgün ifada boş çıkmadı yine tebrikler.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Mustafa hocam yine uçurumun kenarında dolanıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gençim yorulmam:))zaten Onslarda biçtiler @Meva_ nın kör testere elektrikli?
102.3 den redmiş vay be!
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Emeginize saglik takipteyiz bol kaznaclar dilerim cümleten.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()eyvah :(( sen iyimisin geçmiş olsun abim
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Zincir koptu mola vericem
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim yordum seni kusura bakma ::(( meva testere mod unda dolanıyormuş :))