Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Kendime istirahat verdim pazartesiye kadar dinlenecem insallah cok saol tsk ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Pazartesiye kadar hastayım sonra bakarız insallah ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dinlen iyi bak kendine güneş yakmasın rüzgar üşütmesin ayağına daş değmesin, boşver elalemi:))
Kara__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Da vinci tablosu çizsin:)) kendi kararın olsun ihtimal senoryusu illa gelecek demiyorum aklımızda bulunsun 48 usd desteği
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()İnşallah iyileşirim bi sürü isim var hava sıcak tam çıra gibi yakma mevsimi; )) aman aman onlara dicem bisey simdi havaları yok söndü
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyileş bir an önce; )
Alt yorumdan etiketledim grafiği gürültücüler suskun:))
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Kim o diyen çocuğa soyle resim karaladın sen simdi diyorsun düşen bıçak tutulmaz uzak duralım:)(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafiğin soluna baktın mı sarı oklar uzun vade de 63.98 altında kapanış 48 ihtimali senoryosunu aylar önce çizmiştim ons altında 4-5 ay önce bir grafikçi kaldır o ters fiboyu kalabalık etmesin demişti:)) Arşiv de kayıtlı görsün ne işe yarıyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Hahaha tamam almam almam zaten hastayım şuan stresten ne yapacağımı şaşırdım o sayfaya at bak millet çizip karalamak neymiş görsün @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Alt yorumu Gümüş sayfasından yazdım sanıyorum:)) düşen bıcak diyorum sen ne diyosun Kara; (( ons bazlı 3 aylık sar desteğini kırdı önümüzde fed var 29 Temmuz da
1BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Masallah ya eline sağlık 120 lerden düşüş çizmişsin helal @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Kara__ ()Galiba gumus alacam dayanamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons bazında ters fiboda uzun vade senoryo ihtimali altın oran 0.618 63.98 usd altındaki kapanış olursa baktınız mı 48 usd; olabilirmi ! ; (( ytd.
@Alikara27 @simurg22 @Kara__
@Mustafaizmir35
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Esom çay varmı; ))dibi sıyırmaktan bizde kafayı sıyırmayalım
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Bi dur hemen dumura uğrama, dinlen uyumaya çalış kafanı topla düştüğü yerde kalacak değil ya sen herkesi dinleme, sâkin kafayla hareket et
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nasipte varmış çiçeğim. Ben yazmicam bir süre cevap veremediklerim kusura bakmasın lütfen satış yapınca sessizce istifa edip gitcem iyi geceler
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Sezenin en güzel şarkısı bu bana göre, havayı doğru koklamışım tesadüf diyelim:) @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()İyi akşamlar kızlar metallere ne yaptınız böyle @Azraa_ testereyi yanlşmı kullandın doğrayıp atmışsın
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hepimizin canı saolsun abim; ))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Maşallah ; ) kurtuluş yok testereden ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çıkacağız artık ablam... Son siyirmalarini yaparsa yapar sonrası açık. :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aynen ve borsa tecrübemden yok artık bu kadarda düşmez denilen ne rakamlar gördüm demiştim fed biçer döver gibi döşedi 17 haziran kadar dayanın kızlar; ))
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rasyonu tsi tablosu yemyeşildi hani onslarda kıpkırmızı olan ve yandan çarklı tobosu vardı çalıştı; ((
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Hedefleri geldi ama sanki gözü hala asagida
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Buralar dip olmalı artık sonra haftalık sarlar tek umudum bu
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()İnşallah Mustafa yaaa dua et
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Gönlüne göre olur değerli arkadaşım umudlarimiz bekletimiz hızlı düşüş sonrası hızlı yukselis inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Rasyo 65 77
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Karda gözüm yok Maliyet gelsin çıkacam çok skldm
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ya benim almamı bekliyormuş :(ama fulleyinse sen asıl balinayi roketi o zaman gor:)