Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (95)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Ah anladım o taraftan bu durum daha sıkıntı verebilir ama bizim tarafımızdan da az buz birşey olmuyor :) Umarım kısa zamanda kavuşursunuz başarılar diliyorum kendisine :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tam dirençte gnkm şuan üstü ve altı...
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Tamam o zaman sakin kal lütfen..
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ya kzlarım var annyim biyerde ağrına gidiyo insanın işte. Ondan dedim az kaldı özldim kızımı ünide geleydi bi:)... Birlikte büyüdük laf değiştireyim:)) @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Evt kapattım knuyu
koc1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Erkek kadın ne farkeder onu anlamadım şimdi de :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sayfadan demek istedim:)... Aynen haklısın...
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Nasıl anlamadım erkek olsam uzak kalmam derken? :)
Evet fazla etliye sütlüye de karışmamak lazım kendi halimizde devam edelim :)
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()O şahıs c. z. a almış..
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tavan oldu ya bir ara ondan sonra ipin ucu kaçtı alamadım diye o sebeple kaçırdık sağlık olsun :)
Ucaym var bende beste bugün yoğunluktan alamadan tavan oldu ekrana bile bakamadım bugün buraya yazana kadar. Gmstr ben de aldım grafiğime uyuyayım değil mi :) Genkm de alamadım bir bakayım da öyle ama takası toplu gibi birşey gördüm onda.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ben erkek olsam valla uzak kalmam da:) Boşver sen takılma yoluna bak. İşin rast gitsin boşver herkesi... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Htırlıyonmu empae yi sana 39.20den aldım yazmıştım. Bak diye... Bnada kalmadı olsun nasip:)..
Baya var orta vade tplama usulü olanlar, vede uçaym, beste de güzel oldu fakat beste de 45ler dikkat yeri. Sayfamda okadar yazdımki hangisini saysam:). Bugün 84lerden f, roto aldım yeniden. Ucuz kalanlardan. Tmsn var, yiğit denedim bugün. Cwen yeniden toplama usulü... Genkm güzel geldi 12lerden çericiii:)) birde gmstr yani gümüş fonu aldım tepkide stıcam inşallah. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Sağol @Telafi_ eksik olma adının hakkını veriyorsun :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Öyle tipler işte o şurda hatrı sayılır insanlar olmasa çok da durulacak yer değil uzakken kafam da rahattı
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Düzeltti @Telafi_ sağolsun.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amanınnn engllediydim çoktan hemde... hocam derdi birde yrdım ediyordum Allah razı olsun dyendi:( hayat işte... Burası aslında "dünya"çok şeyi burda öğrendim iyide oldu bana burası çok şey öğretti... @Asiii__ inan memnunum saf klmadım bari:) kalan şükür yinede iyi niyet Allah onuda almasın.
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Benim de hakkım bitti sana veremiyorum :) olsun kalan kalsın artık teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Neler ver yaz da bende bakayım empae ve srmtg gibi birkaç tane kaçırdım onlar üzdü en az gideni %50 yükseldi :(( iyiyim başka yerlerden telafi etmeye çalıştık
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet o da sana bana laf etmye çalışmış bir de :)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Yok iş çoktu. Kımıldamadım bile)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sen neler yaptın bugün al- sat vurkaçtaydın bence:)
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hele şu part ilk baştaki:)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tamam anladım)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sende dur şurda yanımızda:):)) kurtaraamakta seni bak:) haklarım bitmiş @dinçersiber tire var sende düzeltemedim. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İki hisse kçırdım tavan oldular bile bile. Sen de nasıl olayım:)) teşekkür ederim hatır soranların çok olsun. İyiyim şükür dşüşler de alım yaptım baya yarın güzel olsun da stalım biraz bari:)... Sen nasılsın? @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()İyilik ve maraz)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Öyle ama canı sıkkın olunca insanlar değişik işler oluyır. Bu ara çok ziyaret iyi olmaz)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Valla destek olyım terste olan çok dedim... Burdan gitmem gerek yok bıyere:)) zaten prfile kpyaladım gümüşü isteyen okur. 66dan tepkiye girdi boyutu ne olur yazıyor prfilimde. @engalt28 sanada çok teşekkür ederim varolasın .. @Asiii__ @Başak_17 cansın çiçeğim...
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet gelir gelmez 2 tane işte demek ki çok dokunuyorum bunlara var bir çekememzlik heralde :)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Nasılsın napıyorsun diye yazmıştım gitmemiş gerçekten :) şimdi fark ettim
Evet öyleleri çıkıyor ne yapsak da olmuyor biz işimize bakalım :)