Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (153)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sıra sıra yazdım hocam herkes kendi bilir gümüşçüler de az geri sarsa alışık değiller istedikleri yere kendiler karar versin..
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Pembeyi de dediğin gibi iğneler diye beklesen güzel olacakmış benim harmonik de 580de oluşmuş ilk hedef 661 diyor şuan için
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Alan olduysa 609. destek 633ler direnç 641 üstü başka altı destek arar olup yukarıda 670_690 bölgesi fakat al- sat yapmak isteyen kendi bilir... Maliyetin iyi ben uzuncuyum diyen ise 600bölgesi Altın da ekleme ile ileri için tutabilir... Ben al- sat yaparım... Borsa önceliğim ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@dinçersiber :) tezcanlılığıma dur demek lazım:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Alt yorumda 586da geldi ben ekleme yaptım... Ayırdığım tl hala var tepki gelirse eldekiyle devam ederim... Tepkide satarım yok hala inecekse 2kademe tl kaldı elimde nasip artık...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Rakamlar belli zaten bende onları takipteyim
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Evet gelmiyor. Ancak sayfaniza girip gördüm. Ama mesela şimdi geldi. Rakam verilen yorumlara mi yapiyorlar bunu anlamiyorum. Ben de bundan sonra her elime aldigimda gireyim bari sayfaniza.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bildirim gelmiyormu yani etiket ettim
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Selamlar asi hanım kardeşim. Sabahtan beri yoğundum yeni gördüm yorumunu. Teşekkürler. Bizlerde seni takipteyiz elden geldikçe. Bu arada bildirimler acik ama biyeyse hiç düşmüyor. Sayfana girip yorumlarını okuyayim demesem görmeyeceğim yorumunu.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bakalım kısmet artık:)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Evet en iyisi bu.
Bu arada dapgm 4saatlikte sat harmoniği varmış o sebeple geri geliyor 15dk geç veri de görememişim onu dediğin yerlere inerse toplamaya çalışırız
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah hepimizi doğrularla karşılaştırsın. Anladım herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Bana hakret edenin yanında olduğu sürece benden uzak dursun önemli değil
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tamam serbest. Kestim
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Geçmişte kaldı. Benim nicke bak ) temiz sayfa açılsın
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Uykumu alamadım bugün gerçek. Sana dur şurda dedim dinlemedin:). Ben neyapim tek sanada demedim gerçi... Bi Yarım saat kstireyim gelirim:)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Yok yanlış anlaşılma değil benim kabul etmediğim birşeyi inadına yaptı kendi yolunu çizdio
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Ne uykusu gece 2 de uyudum. Senin kanka bir türlü hırsını alamadı. Sakinleştiremedim ) uyma dedim baktım olmuyor ben ona uydum )
Endeks 99,81 kafasına vurdular)
Rasyo 63,33 gördüm
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():))) la sus valla zor duruyom öyle uyku bastıki az uyusam biraz :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Anladım dilersen tabi yanlış anlşılmaysa düzelteyim barışın:)..
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Yok ben sana bir şey demiyorum konuşun tabi ben sadece görünce belirtmek istedim.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Kafamı karıştırdın Risus diyorsun. 17 ne alaka ) birde Ris 22 var ))) zaten alığım) conta yanacak. Dap için direksiyon sende tamam de hazırım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aaa risusla aslında güzel anlaşırdınız üzüldüm. Blmiyordum inan bazen olur benimde engellediklrim oluyor. Ama ben takılmam öyle şeylere benim anlşamadığımla herkes anlaşabilir saygım vardır. Dzelir bigün umarım ikinizde iyisiniz @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()67 68 aralığında sıkışık. Balinalar askıda bekletiyor ) ytd
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Altyorumundaki ismi 17 ile biten arkadaş ile konuşmuyoruz bir olayda ters düştük beni engelledi güya negatif veriyormuşum kendisine anlamıştır ben olmadığı heralde yoktum buralarda zaten
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sabah yazmıştım @dinçersiber ki prflimden silmedim duruyor, hakkaten 66dan çalıştı detay orda yazılı gördüğüm böyle ytd...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Öyle_olsun_ sende takip et seninde gümüşün var artık:)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@engalt28 , @Başak_17 ona gümüş altyorum 67.80 üzeri ara dirençler 69.60__90__ kısada olması lazım... bakalım orda 68.60 desteği korunur da Bu seviye üstü 72ler ve 73**yazdığım destek kırılmadıkça ytd... @Asiii__ takipteyiz bakim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Az destek atın gücüm ytmez oldu:) onsaltın bi bari 4330üzeri kapatsın geri sarmalar olsada açılışta 4280üzeri durdukça srunolmaz... Gümüş ons ise kısada 67.80üzeri kalsın yeterli bugünlük ... Ytd... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Rica ederim. Sizler de varolun. Rabbim emeginizin karşılığını kat be kat versin inşaAllah