Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Uniqueidentity şekle bakarsanız ...
70 dolar direnc bölgesi önemi ... yatırım tavsiyesi değildir .
Eline sağlık @ASRN .. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()Teşekkürler kıymetli dostum. doğru söylüyorsun. temelide gözardı etmemek gerek.
sen daha iyisimi bilirsin.
saygılar
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()değerli metallere etki edebilecek herşey ile ilgimiz olmak zorunda!
onun fiyatlanması bu
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()Çok değerli Kıymetli Hocam. yarın ki veri tdi gümüş için ne anlam ifade ediyor.
biliyorum verilerle çok ilgili değilsiniz. beklentiniz ne yönde.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()şuan ki olarak düşünmeyin günlük ve haftalık hedefte ikiside
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Şuanki tepkinin buraya uzanma ihtimali varmıdır hocam
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Allah razı olsun hocam açokladınız
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Aynen efendim.
Çok çok önemli ve doğru.
Yatırım artık para ile yapılmalı..
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()kesinlikle katılıyorum hocam çok önemsediğimiz bir konu sürekli bunu vurguluyoruz
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ne olursa olsun borç para ile ihtiaç duyulacak para ile kredi çekilmek sureti ile ... "yatırım yapmayın"
yarın ki veriler sonrası tekrar bakalım
hb5050 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Şaka şaka 94-103 civarları gelince diyor.
Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()ALLAH razı olsun hocam tekipteyim iyiki varsınız saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Geleceğe_doğru ()4 aydan beri gümüşteyim 130 lar 5 aydan beri iki defa gelmişti satıp alttan alsatdınız keşke ama merak etmeyin inşallah yine fırsat verir. Bu günlerde ekrandan uzaklaşıp kafa dağıtmaya bakın inşallah 2 3 ay gibi bir zamanda yine fırsat verir.
parasever520 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Arka bahçeden :)))
Hakan4343 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()Hangi civardan kaçmak gerekir
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet kaçış fırsatı tut'a döndüğünde "tutun" diyeceğim
Fakirullah_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()O rakamlara gelirse kaçış fırsatı mı değerli hocam maliyetime yakındır. Saygılar sevgiler ALLAH a emanet olun.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()94.85 103.5 hala masadan kalmadı
Akdeniz_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Hocam s. aleykum
tepki yukselisi beklentisi vardi o iptal mi oldu
0BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Maximum 8 ay sürer 2027 Şubat'ta tahviller den bonolardan ciks başlar.
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()8 ay olsa iyidir daha fazla bekleyecek gibi
Murat26eses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizinde ekranı kapatanlar tarafında olmanız lazım
irfan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Bekleyeceksin 8 ay kadar
irfan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()arkadaşlar ben gümüşü dolar vererek aldım. gümüş onsu 110 usd iken aldım . ne yapmalıyım. ne zaman zarardan kurtuluruz. tavsiye ve ya yapmamız gereken nedir? GümüşFiyatları
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()arkadaşlar ben gümüşü dolar vererek aldım. gümüş onsu 110 usd iken aldım . ne yapmalıyım. ne zaman zarardan kurtuluruz. tavsiye ve ya yapmamız gereken nedir?
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Şu durumda 20 hatta 30 dolar daha dibin dibi seviyesi mümkün
Satarsan düşüşte alttan toplar gram artışı yapmış olursun .. parantez içinde ( düşer demiyorum olasılık)..
Vade sorunum yok bıraktım unuttum dersen ve beklersen sınırı yok ucu açık 1000 lira bile mümkün
165 den içerde kalanlar olana göre değil ama 135 de iyi rakam o zamanlar sell yaptığında kol kesip zarar kes yapanlar yine bugünkü gibi 61 dolarlara düşmüştü sabırla dibi bekleyip iki katı mala geçti yükseliş bekliyor yada bir kısmı 135 den elindekini çıkardı
Oranlara bakınca kısaca biraz bay biraz geç kalınmış durum bence
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizin ekran başından uzaklaşmanız daha doğru bir davranış olur (sağlığınıza önem verin)
0BeğenmedimŞikayet
parasever520 ()@ASRN çok fena terste kaldım, yazdıklarını okuyorum ama şu an iş işten geçti , 130 lardan aldım artık bu aşamada satmam çok fazla zarara neden olacak . Yorumları okudukça nefes alamıyor insan , bilemiyorum bu aşamadan satmak mı lazım yoksa beklemek mi beklersek daha ne kadar bekletir 1-2 yıl mı gerçekten çok kötüyüm
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Teşekkürler