Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (93)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Amin abim sen ne diyorsan doğrudur
Nesemiz mutlugumuuz daim olsun İnşallah ironik ve tebessüm yaptıran dönüşlerin için tesekler iyiki varsın saygılarımla.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İnşallah hocam şu ara aksilikler var biraz ama Allah beterinden korusun.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Rica ederim, her zaman.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Beyzacım imdada yetiştin:)) benden de gül emojisi:))
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Sağolun teşekkür ederim. İşleriniz rast gitsin
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Geçmiş olsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ben verdim Zeynepcim canını sıkma sen
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Kedidir o kedi ) Allah hepimize afiyet versin
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tebrik mesajınaza verdiğim beğeniyi geri almışlar bu kadarıda pes:) başarıya tahamülsüzler:)
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Çok geçmiş olsun abim Allah beterinden korusun kedi mi tırmaladı ufak bir kaza mı :) İyi ol iyi olalım insallah.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kibir bizden uzak olsun be hocam:))
Ons da kırmızı Doji mum starwars ışın kılıcını unutmamışsın:)) nasıl biçtiyse 4711 usd miydi 4758 demi aşağısı uçurum şelale modu:))
Cano derlerde cango diyince bastım kahkahayı eti cango açken ben ben deyilim:)(:))
Hadi yemek molasına çaylar senden)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Elhamdülillah iyiyim. Sağım solum çzk biraz)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Abim selamlar çok teşekkür ederim ben hep sakin Uysal ılımlıgım normal şartlarda damarıma basılmazsa sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hep mi denk gelir zeynep bak bide mütevazı :) Isın kılıncın sende eksik olma rica ederim emeklerin için ben teşekkür ederim bilmukabele cango:)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Mustafa nasılsın. Biraz sakinleştin mi.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rakamlar denk gelmiştir hocam bu güzel sözleri duyacak ne yaptım:)) iki çizgi çektik; sağolun cansınız teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Motivasyonumu yükselttiniz saygılar)
Teknik candır gerisi heyecan her daim istişareye varım..
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()@16paramıknatısı dostumun nokta atışı tam isabetli karamları efsanedir takip etmenizde fayda var diye düşünüyorum bol kazanclar güzel günler dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim canım, destekten tepki alsakta henüz tehlike geçmedi
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Bence çok çok başarılısınız bu isabet alkışı hak eder başarılar dilerim :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eeğe saygınız için teşekkürler buraların yabancısıyız diye ciddiye almıyorlar:)) 106.4 desteğimi biraz ıskalasamda iyi çalışmış
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()eline emeğine sağlık cann @16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Emeğine sağlık zeynep maşallah tebrikler .
Dünkü kapanış rakamından sonra bugünkü daha çok onem arz ediyor tepkide kalmaması için takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Simetrik üçgende formasyonunda güzel yakalamışın güzel bir grafik çalışması emeğinize sağlık nokta olmuş nerdeyse
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons gümüş Fed baskısıla brent ptrol etkisi derken en düşük 106.9 görmüş 106.4 güçlü destek atmışız tepki yapmış..
Grafik şimdilik çalışmış; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim cansın:)) birazdan açılır piyasa heyecan dorukta
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Ellerine , Zihnine sağlık Zeynepp Hocamm
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gann döngülerine göre 45 lik açılarla gann fanı atarak çiziyordum eskiden sonra SAR, Stop And Reversal döndüm ekranda çok karışık görünüyor anlayamayanlar için sadeleştirdim hocam sizinde emeklerinize sağlık
3BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Güzel olmuş gerçekten emeğinize sağlık geniş perspektif açısından