Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Son haline bak adım dışardydım:)) Haftalık aylık destekleri kıralı çok olmuştu hocamda hocam ons Altın 4758 de kırmıştı şelale gibi aktı..
Bu kadarda abartı düşülmezki demek ki fed fiyatlaması ne hale getirdi bam bam paraşütsüz
Rakam destek falan yazmıyorum ters fiboya soralım kaçta duracak:))
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hocam teknik sizden öngörü bizden
Evet test etti ama üstünde kapattı haftalık kapanış kötü rakamdan oldu bence .
4300 67.7 tepki almazsa daha düşerse ben yorum yapmam düştükçe imkan cercevesinde toplarım bir yerden döneceğine inanıyorum çünkü amac 61 dolar tekrar mi test etmek bilemedim ben :(
Tamam supriz dedik ama fazlası daha büyük supriz olur hayırlısı bakalim nasip gerisi artık . ytd
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gelmiş mi 67 usd vay be 200 ema da test edilmiş nerde duracaz de hele:))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()4300 67.7 'den tepki gelir mi umarım gelir hayırlısı insalalah bakalım takipteyiz . YTD
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hafta başı supriz demiştik hafta sonu geldi yine yanılmadık çok sükur.
75 dolar dan 67 ye .
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Tmm abimm, eline emeğine sağlık.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@Azraa_ bu grafik deki destek ve dirençler takip abimm
Guncelledigimde paylaşacam
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()sende varol, gelmedi evet ses kontrol :) inşallah Ağa da gelecek
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hepimizin sayfanın ve sizin guzel enerjiniz çok teşekkür ederim bilmukabele efenim eksik olmayın sizlerde sevgi ve saygılarımla.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ne diyim hocamda hocam:)) gramlarda usd desteği gibi mi? yada mevsimsel yaprakdökümüne kadar konsolidasyon sonrası sizin senaryo
Nasıl özet:))
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim dostum hosbuldum eksik olma cvp yazdım ben sana düşmedi demek ses kontrol için:)
Aga'da yakında döner umarım ..
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Teşekkür ederim hamd olsun çok şükür Hocam hocam diyorsun yani :) Eyvallah .
Ongörüler çok kardeşim sizinkiler gibi güzel teknik calısmalar ve temel ile takip ediyorum simdilik beklemeye izlemeye devam kısada süprizler sonrası roket bekliyorum yanılabilirim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim hoş geldin selam yazmıştım Ağa ıle sana sen geldin Ağa henüz gelmedi
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Yukarda 76-76,6 aralığını geçemezse yollarım.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Amin, herkes kazanır umarım. Güzel enerjin iyi geldi arkadaşım, varlığın daim olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim değerli arkadasım her zaman kazan kazanalım hep birlikte İnşallah.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Anlık 75.27 benim dirençte:))
Senin dirençleri takibe alayım
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Evet doğrudur kardeşim yaz geldi çiçekler açtı :)Bazen ara ara koybolabilim doğru zamanlama doğru al sat önemli kısada alsat çok yorar insanı haklısın yani :D
Çok işlem ac kapat yapmak yerıne yılda parmak sayısı kadar olsun ama bereketli ve daha karlı olsun diye düşünüyorum bol kazanclar dilerim . ytd
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi akşamlar hoşgördüm Mustafa hocam nasılsınız varmı fede kadar bir öngörünüz
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Trade için aldım, yukarda dirençleri gecemezse yollarım çiçeğim.
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Teşekkür ederim kıymetli arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Mustafam ne haber yoksun denize açıldın herhalde gözükmüyorsun hiç gümüş zaten kabak tadı verdi? Hılt etti bizi
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bereketli olsun, hiç boş durmuyon kaçtan postalıycan; ))
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Bereketli olsun arkadasım .
@16paramıknatısı hos geldin zeynep iyi aksamlar .
@Çakarkeyf emeğine sağlık kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()109.46 dan alım yaptım cnm
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tebik ederim rakamların çabuk gelir; )) @Azraa_ işlem yaptımı takip edemedim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ben göremedim üzgünüm
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Ben göremedim hocam uyumsuzluğu
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Gümüş ons 4/h pu mevcut.
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim abim
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)