Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Cümlemizden inşAllah kardeşim.
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kaç defa yazdım buraları üste atmadığı sürece sıkıntı yok relaks. :)
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Orası öyle tabi başkan. Her hareketi bilsek para sayma makinesi almamız lazım kendimize. :D
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()62-66 bu 2 nokta çok önemli! Bizim tercihimiz son 61-62 lere kadar çıkış sonra devam etmemeli!
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Evet kuvvetli destek inşallah tutar Her hareketi nokta atışı bilemeyiz nasipte ne varsa o
Tamam
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Olur tabi başkan ama destek kırmaması daha önemli! Son zamanlarda 70-71 bölgesinde sağlam alıcılar mevcut oradaki desteği yapmadan önce takip ettim ben orayı sonra tahmin ettiğim gibi çıkınca artık hep orayı takip ediyorum sağlam destek olarak. Ama dediğin gibi üstlere doğru devam ederse daha iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
gercekler2026 ()Teşekkür ederim hocam inşAllah
-1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağlık olsun başkan son turda az farkla kaçırdık hedefi maalesef. Önceki turda 89 tam yakaladım sonrakini de dedim 80-83 arası bir nokta son olur ama nasip olmadı. Alım yerlerini yakaladık son turda ama satış yeri sapma oldu hafif. Destek kırılmış değil 70-71 benim her zaman sağlam desteğimdir çok işime yaradı oralar daha önce.
-1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Yalnız Rasyo 60 üzerine attı tekrar 62 direncine gitmese iyi olacak tamam
-1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Oradaki desteğe inmese de haftayı açtığı 75 76 arasına gitse daha iyi olmaz mı :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Oradaki desteğe güveniyorum başkan yoksa dediğin gibi nereye gideceği hiç belli olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Kardeşim çok kötü yerden almamışsın yani fena değil ortalaman normal şartlarda çok beklemezsin inşallah tamam
gercekler2026 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Gümüş bu dostum kerim ora gelmez buraya gitmez diye bi şey yok :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Önceki turda 72 de aldık 85 de sattık onları 75 de geri aldık ortalama 2 3 dolar için alım yapılmazdı 82 civarı bekledik satış için nasip olmadı daha Şuan tam kırılım gelmedi bugün yarına bakalım tutacak mı buralar
Tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan ons gümüş 70-71 altına kolay kolay atmaz bence. Ben oranın altını hiç takip etmiyorum şuan.
0BeğenmedimŞikayet
gercekler2026 ()Hocam manevrada beni unutmayın 113 de terste bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bakacağız başkan takip devam ediyor...
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bugün yarın kapanışlar belli eder bakalım destek tutayacak mı tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan hani dedim ya daha önce dar alandan bir tarafa kıracak asıl mesele orayı yakalamak diye, orayı iyi takip etmek lazım. Şuan çok sıkıntı görünmüyor ancak işin rengi değişmeye başlarsa o zaman dediğin gibi önlem almak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Biz hep buradayız Ali sağol kardeşim tamam
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Dönmezse bizim manevra yapmamız gerekecek :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynen başkan destekte umarım döner üste. Dxy yine direnci denemiş.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bu sabahta yoklamış destekte geziniyor :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası da öyleydi ilk gün dostum. Neyse benim çıkmam lazım hayırlı geceler.
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)