Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kyamam maşallahı var @Telafi_ bakma o, rgesi, hreketi var hreket gene tavan:)) sür yukarı 101. üstünde demiştim sankim:) orgede 90lardaydı sür yukarı dediğimde şurda sormuştun:).. Sayimmi zwduruda iyi verdi tepe kesin toplamıştır gene:)) yormadan yapar işini ama ki dilimi anlayana kdar pes etmedi:)) @Asiii__
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Bir hisseyi alıp satmaktan başka bir bilgisi olmayan benim gibi birisinin ticaret zihniyeti ile işlem yapması normaldir. ),
3 e alıp 5 e satıp 2 kuruş kar edecen :)
@Telafi_
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allahım hlalinden çok versin abi sana... Yeri geldimi pis stop yaparım acımam ben:)) ama sen doğru bildiğinde yürü Allah'tan tek sevindiğim. Tlsiz kalmayışın benim en büyük kuralım budur... Yüzde 80kazanmayayım 50kazanayım ama tlsiz kalmak pek bana göre değil... Bu güzel bişey sende de var... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Ben hala anlamıyorum. :))
Birisinin tercüme etmesi gerekiyor :))
Rızkı veren Allahtır kardeşim. Yağmasa da damlıyor. Tek yaptığım zararına hiçbişey satmıyorum. Stop yok bende :)) yatsın uyusun büyüsün diyorum büyüyorda şükürler olsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()O günleri de grürüz bellimi olur:). Sanki önce benim grafiğin mi vardı amann onu bunu okuyup grafiğin gsinden anlamaz Öyle bakandım bende...
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Eyvallah kardeşim
Öyle_olsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Tamamdır. girmem
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Teşekkür ederim kardeşim.
Sağol arkadaşlarda sağolsun, like falan ihtiyaç hissetmiyorum.
Olsa nolcak yaldızlar falan grafikmi paylaşacağım. :))
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Güzel söz.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Like hkkım benimde bitmiş. Elimden geldikçe dilim döndükçe hep ynındayım abim sende hep varol:)... Allah razı olsun... Allah razı olsun... @asiii abimi likeleyin dostlar:) @Öyle_olsun_
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ben satayım uçar hepinize bi iyilikmi etsem:)))
Öyle_olsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Dost dostan fayda sağlayan değil,
Zarar vermeyendir.
Allah yolunu açık etsin, Senden memnunum. Yardımlarınla para kazanıyorum. Karşılığını dua ile ödemeye çalışıyorum kardemiş. Allah senden razı olsun.
@Gümüşsüsüm
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tez canlıyım kademeden bişe olmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Karda da zrarda da senden hiç incinmedim abi. İyimle kötümle gerçek dost oldun sana ben bu yüzden çok teşekkür ederim... İnsanım yanılgımda olur ama sen hep benimle oldun Allah sendende razıolsun... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Nazarlık olsun o kadar alırken kaçtan alalım bunu bende yok ama gözümde var:)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Tşk ederim. Herşey karşılıklı güzeldir. , Sağol varol kardeşim, hep ol nep
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Eksik okudun hissettim:). 7kerelere tamamla lütfen:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Le, hçemide çözdünya abi sen benim:)) beni bi anlyanlardan da sensin varolasın ya iyiki varsın :) @Telafi_ bak bu abim gümüş sayfasından dğerlidir kendisi yanımda...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bilmiyodum vardı o. Demekki çıkarmışlar. Suwende tersteydim çıktım şükür:) eee trste olduklarımda oluyor, merko dada az kaldı bakim. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Bereketli olsun asi kardeş,
Takip ediliyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Niye onamı küstün:)