Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Seni merak etmiş dosttum , onunda senin gibi koca bi yüreği var. :)
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bayram o Bayram ola. Cümlemizin bayramı mübarek olsun
koc1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Asi çok yazmış hangisine geçeyim okuyamadım)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ())) sıkıntı yok buradayım )) pazartesi cüzdanı değiştiren) Altın ay yapayım birazda tez ol sö ke)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Rabbim işinizi kolaylaştırsın, hayrlı günler dileklerimle..
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Bizim toplumca sıkıntımızda bu bence hakedenlere haklarını hep sonradan veririz, gittikten sonra sadece dua okunur, insanlar yaşarken söylesek iyliklerini, kötülüklerini belki değişecek zamanları olur ...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah zrunu kolay etsin toparlanır gelir o boğa burcu:)) czdanını değiştir telafi yenisini al, beni dinle:) @Telafi_ görüşürüz giden alşveriş ypayım msafirlerim var yarın. @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Bu aralar keyfi yok gibi
@Telafi_
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sansınlar bişe olmaz:)... Buarada @Telafi_ ses yok bi skıntısı yoktur inşallah... Aklıma gelmişken @Gümüşsüsüm abim sen nasılsın? ... Yarın itibariyle zor olmam burda baya paylaşım yaptım. Bayramımız mbarek olsun şimdiden @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Bu sözleriniz kıymetli zaten özetlemişsiniz, fazla mütavazi olmayın yinede gerçek sanırlar. :)
Ben zaten başımın çresine bakanım iyide olsada kötüde. İstesem kırarım bi grup tcaret yparım değilmi? . Dua ya razı olan oldum. Hrşey para değil... Teşekkür ederim:)... @Asiii__
https://yorum. altin.in/tum/euro- dolar - parit e/2
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Anam ben bilmem sene mene sbanan daha pjamalarla gezeniz:)) @Civardagezer gibi gzemeyenim:))) ahahahaha:)
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Çok güzel hisseler yazmışsın biraz inceleme yaptım akşam kaçyıldır borsadasınız ben ikigün oldu yorumlarınızı okuyalı çok güzel Anlaşmaları var 270milyon hedefi var buyılda tahtacısı hep ben kazanayımı dicek aşağı salarsa bence potansiyelli :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Güzel kap hberi gelmiş. İş imzlamış bende mjde verim dedim:).. 17.03 yazmıştım devamında 18.11ilk direnç üzeri 19ları takip et ytd... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Hafiflettim biraz 3/2 devam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Altny duruyormu? @koc1903
0BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Bölünmelerini inceledim geçenlerde yediay sürmüş toplanması dördüncü ayındayız banada temmuz ağustos mantıklı geliyor bakalım tarih tekkerrür edecekmi çok sağol ozaman bir bilebilsen diyelim mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bu hisse alstlı bi hisse fakat diplere indi... Ben çok aldım sattım bunu huyunu tanırım... 1.52 destek hissede 1.62 üstünde kalıcılık toplar hep aşamalı gidiyor.. Bu hisse 2liralar iyi direnci oldu ama üzeri iyi olur anca. Gönlüm kalmasın dyorsanız parça alıp kenarda dursun diyebilirsiniz. Geçen yıl temmuz ayında atakları olmuştu ytd... Karar sizin @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Uşak hissede zararkes yapmıştım şimdi 200 bin lot artırabiliyorum siz ne önerirsiniz devam mı etmeli kağıtmı değişmeli herzaman dışardan bir göz kıymetlidir benim için yatırım tavsiyesi değil müslüm sevenler tavsiyesi verirsen mutlu edersiniz beni sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gnaydın teşekkür ederim... Çok güzel hisseler var orta vadede güzel olacak bütçemiz el vermiyor hepsine. Yinede beğendiklerimi paylaştım. Artık azda olsa çokta nasip kadar alırım.
Endexsi merak ediyorsunuz. Artık olası geri çkilmeler alımdan öte değil... 13.500__13.150destek 13.920 kırdığımızda 14.260seviyelerine ilk etapta ulaşacağız inşallah... Bigünde değil hiçbişey ytd.. @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
koc1903 ()Günaydın, MaşAllah emeğinize sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İncelediğim orta ve uzun vade kmbarada "froto" Severim bunu 84ler destekle ileride 120__150ler arası. Hergün bakılacak hisse değil tplamalık ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()"Alfas" 45.40 STP destekli takip @Altınvuruş38 57 direnç kırıldığında orta vade 70_80ler ytd...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Geri kalmış enrji h, uner @Altınvuruş38, ve tüm arkadaşlar 3.46__3.65 destek önemli seviyesi 3.97 burası kırılımı hisseyi takibe alın ytd...