Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Cümlemizin güzel abim hep beraber keyfimiz daim olsun dostum güzel günler iyi tatiller dilerim sevgiler...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Çok teşekkür ederim lakin hoca değilim. Size de sevdiklerinizle mutlu huzurlu haftasonu diliyorum.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Sende öyle güzel dostum seviliyorsun bilmukabele efenim eksik olma saygılar.
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()mustafa hocam keyfin herdaim bol olsun. seviliyorsun.
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Aleyküm selam güzel dostum amin cümlemizin inşallah selamlar teşekkürler
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Amin dostum maşallah daim olsun nazar değmesin inşallah ...
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Selamualeykum dostum.
Keyfiniz mananızında keyfi ola efendim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah güzel abim benim teşekkür ederim cümlemizin olsun insallah seviliyorsun ...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nostalji radyosundan nağmeler; ))
Sönmemiş bağrında közü dumanı
Duydum ganlı yaşlar bentten daşıyor
Saklarım yaremi sinemde sızlar...
diye devam ediyor Bergüzar türküsü
@Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()nazar değemesin keyff ekmeğimiz aşımız sükür.. :))
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Keyfin bol olsun ) bizim yerimize de keyiflen
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Güzel günler kolay gelsin bitmez efenim nankör kedi gibi :)) Biz bahçede keyifdeyiz biraz mola radyo açık ama :)
Şarkısız olmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Güzel günler dostum şaşırdım ilginç oldu o zaman :) keyiflimiydi :))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()bayılırız gümüşe, ah ah gelemiyorum :(
Hasannn321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Sana en güzel işi ayırmıştık gümüş leri parlatıcaktın:d
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Hayır demem :)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()kızlar ben mesaideyim :)) eşlik edemem ama :))
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Teşekkür ederim yardım lazim mı ekip sağlam 5 dk da hallederiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ahh bacım Arap sabunuyla giriş yaptım siteye :)) Çok kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Nakarat kısmında bende eşlik ediyorum bitmiyor evin temizliği:D
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nostalji radyosunu açtım:) Musa Eroğlu çalıyor, hiç bitmiyor emir de dağın dumanı diyo :) Bende hiç bitmiyor bu evin temizliği diye eslik ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın, ettiğin sytemler boydan aşıyor, ; ))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Estağfurullah; )) pu ve nu da farkındalık yaratmaya dikkat çekmeye başladıkmi tamamdır arkadaşlar in faydasına
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın, herşey istediğin gibi oldu ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Çok haklısınız full işlem yapmak zarara uğratabilir. Kademeli al sat candır değerli hocam. Sevdiklerinizle mutlu huzurlu haftasonu diliyorum iyi geceler
Bay_X1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Mutlu huzurlu tatiller diliyorum. İyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Aynen ama kademeli alım yapmak önemli. Çünkü düşüşün, düşüşünün düşüşü oluyor. En azından alımı bu şekilde kademeli ortalamaya vurarak minimum dibi bulmak lazım. Böylece alınan ilk parça da aşağılardan maliyetlenmiş oluyor. Ben parçalı alımları toplayıp ortalamaya maliyete vuruyorum duruma göre kademeli çıkıyorum. Diğer türlü bunu burdan aldım şunu şurdan aldım takip etmekte kafa ütülüyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()İnandım dersem yalan olur :D iyi geceler güzel tatiller diliyorum Abbas yolcu baglasan durmaz ben kaçar selametle :)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Alımları bitirdikten sonra sabırla beklicez o zaman:) Umarım herkes kazanır
Bay_X1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ():))) sağlık olsun tabanvaydan iyidir yine dolmuş :=) gümüş bu doldur boşalt yapmadan huzur vermez. Doldurduğunda inmesini bilene kebap parasıda bırakmayı bilir araba parasıda. Düşerken alınan gümüşün tersi azdır keyfi çoktur. Çıkarken satması çok tatlı oluyor.