Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abim selamalarrr:) o kişi bende engelli karşılıklı takılma konfor tuşuna basiveresin
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Canını yirimm senın ayslan varol
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()Tedavi edecem onu
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bitti gitti Ağa
Karaa_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Çakar abim hiç dikkate alma banada geldi bulştı sonra iftra attı ben ona laf atmısım gibi. Yemin et ddim cevap vermedi. Yaşını başnı almısda biri ama o şekilde harket etmiyor..
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()@Çakarkeyf
Karaa_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Uslubunuda göremedim herkes kendi sayfsını doldur engellemiş beni; sende engelle kalemine yazık
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()Engelle beni engelledim. ony uzun sure önce tedavi edilmeli @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Rica ederim hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Bende engelli arkadaş üslup u bozuk biri kaideye almayın bir ara da bana sarmıştı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Amin yüreğinize sağlık tarafsız yorumunuz için tşk ederim
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()cevap yazmayacam sana, uslubunu aynen sana ıade edıyorum ...
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Olayı biraz geri durup takip eden biri çok rahat görebilir Çakarkeyf bey kardeşim. Değerlendirmeleri isabetli olan piyasanın hareketine yakın olan kişilerin ve o kişilerin takipcilerinin cevaben yaptıkları selam dahi olsa yorumlari - leniyor. Bu da nasıl olduysa yıldızı olan ama teknik ve piyasanin nabzını bilmeyen biri veya birileri tarafından yapıldığı izlenimini uyandırıyor. Yani derin hazımsızlık. İyiyi güzeli doğruyu aşağı çekmeye çalışan bir güruh var ne yazık ki. İnsanların kaybından üzüntüsünden nemalanan hep kaybetsin isteyen birileri... Allah ıslah etsin..
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()Onu da engelle ne uğraşıyorsun @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rahatsız olan engellesin görmesin son sozum bu, farklı yerlerden bakıyoruz olaya
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tamam paylaşım yapmayalım, sohbet edelim, görmezden gelelim, emeği tepkı vermeyelim, yada duzeltmeyelim, gundem olması sadece benım yuzumden mı oluyor ?
amacımız ahlak edındırmek değil, aılesınden görmemiş birine, demekkı anne sıne eline emeğine sağlık dememiş .. devam etmeyeyım gundem de kalmasın
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bu durum aydil mi sizce sıte nın verdiği yaldızın yetkısını (_) layk olarak kullanmak, diğer arkadasın yaldızı yok şartlar eşitmi,
bir diğer konu da sahsım adına her zaman sunu soyledim layk beklentimiz yok verılen layk ları notr lemek paylaşılmıs bir grafiğe (_) layk vermek doğrumu, kım olursa olsun ısımlerın onemı yok bence doğru değil varsa bır eleştri adam gibi çıkar yapılır, sızın yaptıgınız bir yemeğe tabağını bıtırdıkten sonra karnı doyduktan sonra kişinin tabağı yere çarpması gibi dusunun
netıcede ınsanı ayhlakı ve vıycdanı bır durum
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()(_) layk düzeltildi rica ederim emeğe değer katan yüreğinize sağlık
Mülteci_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Estafurallah. Sonucta bir birimizi tanimiyorduk. Ben unuttum sende unut arkadasim.
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Aynen kari gorunce satmak lazim
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Sen de keyifler nasıl iyisindir inşallah
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)