Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1758 12:04:15
EUR 53.2181 12:04:15
USD 45.2300 12:04:15
ALTIN ONS $4693.4250 12:04:15

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İstişare iydir. bizimki istişare grüşleri paylaşmak. Piysaya tek yönlü bakmak olmuyor. Her yere bakınca beyin ci, mlastiği de oluyor:). Teşekkür ederim. İnşallah iyi geceler:)...

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Yok yok estafulla senın her yorumun değerli eyvallah ıyı kı varsın bastada dedım ya sorun bende bugün senı yordum bıraz kusura bakma sadece fıkır beyan ettık beyınler yandı dogru :)) Devamı olur umarım :))sevgıler saygılar ıyı geceler ...

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gstermezler diye kaide yok baz alıcak olursak 72altında71 68__:66_ 62.80__toplamdq 10dolarlık h, reket alanı var.. Bu 10 dolar arası kdeme bölünüp toplamak mantıklı demem o. .. Ancak senin kararın belli anladım:).. bereketli olsun gnlünce olsun. İki beyn cmlastiği yapalım dedik elime yüzme blaştıracam:)). Sesli anlatsam şak diye olacak ksrma bakmayın vllahi dilim zor döndü böyle:)... Hayırlı geceler cümleten:).. @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

66 4.5 71 civarı destekte ve alımlarımda ve satış rakamlarım bellı dıyorusn anladım 71 altı göstermezler senın mantıkda daha ıyı anladım senı doğru olabılır lakın abd vurursa 60 rakamların hepsı masada olur ondan bende dıyorum ve yüklü oluxak bıraz benimkisi sağlık olsun son gelısmelere göre pozısyon acıcam güzel mantıklı buldum. Ama bagı gonlunce olsun İnşallah dostum eyvallah

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ytd... Elbette... Sabaha nasıl uyanırsam:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bunu dmek istiyorum evet fakat o abi 125.300gördü... kardeş gümüş 121dolarlar... O abi 63 indi başladı tepkiye... Bu kardeş gümüş 4,5dolar eksiği hangi destekle kapatmalı. İşte bu yüzden bu 71den 62.80 araları nerde yedirirler 4,5dolara takılmayan toplar demek ytd:))... Sonra abisine takılır peşinden:) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Sadece şunu de abı kardes el ele mı yoksa 63 66 sanlds olduğu gıbı düşüp sonra mı abısını takıp edıcek ? Onu de yeter zaten uameım öyledir :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bi bu geldi... Vllahi zor:)).. Yzmakla zor bide düşmüyo bak gene:)... Anlatamamak çok zor :((... Neyse sağlık olsun en iyisi gümüş onstan devam:).. Ama ben bunu zamanı gelince hatırlatacam ozaman net ortaya çıkıcak :)... Nasip artık:).. @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Tamam sıhırlı rakamlar 63 66 civarı anladığım o kolerede gece gece mazur gör bugün hıdıreleez kutladık benım kafa bı dunya insan benden ötürü ama :))

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Demın yazdım düşmedi demekkı gelmedı mı yazım o zaman ıkısı baber mı yükselecek dıyorsun ? Ben o b yukselıcek gms düşecek sonra ram tersı şeklinde anladım 62 71 yazınca sen ? @Asiii__
3 cu okudum dogru :))
Yazmakta ankmakta zormuş katılıyorum sana :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Profli, mi okuyo kesin @Mustafaizmir35 :) bu ne diyor diyomu yoksa anladınmı b, t, c yi gümüşün öncüsü gibi düşün daha kolay çzersin:)... Ytd... Tepe ve diplerin aynı olduğunu sadece 4,5dolar o fazla gitti, gümüştede aşağı hsapladınmı alım bölgesi çıkıyor ortaya:)). Türünün ilk örneği olarak çözdüm bunu inan işinede yaradı alıp satarken terse düşmeden yol oldu... Ytd.. Seninle paylaştım bunu @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yok konu, sa, nal değil gümüşle koleresi... Yazdım uzun olunca düşmedi... Profile kopylayacağım @Asiii__ , @ALTINVURUŞ38 aradaki bağ bilgi amaçlı ytd...

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Rallı mı var dıyorsun ben onu 66 ıken demiştim Mayıs sonu Haziran'a kadar ..
Ve bugün arkadaş bu haberı paylaştı..
Do Kwon'un, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile prensipte anlaştığı bıldırmıs alıntıdır ... Ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum