Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Parça herkese göre farklı10 kilo bir parcaysa yukarı 3 3 4 satıs yonunde ilerliyorsan cok satıp az aliyorsun. O sekilde alttan sattıgıni yukarı yukarıdan alirsan da aşağı ceke biliyorsun.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sermayenin yaklaşık % 37 si nakit % 63 u gümüs 168.85 e sonrada 162. xx den al sat yaparak ful TL ye gectigim gibi yuksek karla bu hafta % 50 haftaya da % 60 nakite gecmeye calısıyorum. Bu sefer sayfaya daha önce yazdigim icin ful TL ye gecmeyecegim cok yükselse bile % 10 da olsa gumüs birakacağım inşaallah
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam yorumlarınizi takip ediyrm. bir parçayı nasıl uce boluyrsunuz. aydinlatabilirmisnz rica etsem. kucuk işlemlerle mi boluyrsunuz ö şekilde kar oluyrmu
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet al sat yaparak ilerlemek istiyorum en son 105,96 dan aldım sonra 106 87 110 06 dan geri sattım baktım olmuyor seyretmektense bir parcayı uce böldum parcanın % 30 unu 111,40 tan sattım gene de geri alım yapamadım yakalarsam son parçanın ücte birini alıp daha fazlasini satacağim yada ücte bir daha satacagim ama ne ileri gidiyor ne geri 113 ü bile geçemedi.
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Abi elinizdeki tüm gümüşün mu yüzde 37 nakittesiniz..
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Çok teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benle beraber al sat yaparak isleme devam ettiysen uygun 112 TL yi gecti ben % 37 den fazla nakitteyim firsat verirse bu hafta % 50 ye kadar haftaya da % 60 a kadar nakite gecmek istiyorum 122 TL alım yeri olana kadar nakit artiracagim insaallah 15 Mayis haftalık kapanisı gorene kadar ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun. Buradan satış uygun mu biraz daha bekleyeyim mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Iran milli güvelik komisyonu sözcüsü maddeler amerkalilarin dilek listesi gercek dişi İranın talepleri kabul edilmez ve abd nin köpekleri yanlış bir hareket ederse sert karşılık veririz savaşa haziriz. Cnn
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir parcanin ucte birini 111,40468 den satim yukari devam ederse aynı miktar daha yukari da daha fazlasini satarak bir parcayi satip geri donüs yakaladıgimda da bir kismini yerine koyarak devam edeceğim insaallah ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Takip etmezken kaç TL yi gördü bilmiyorum ama 114.50 satıs emri calısmamıs yukarı tepki verebilirse bir parcayı bolerek artan oranlarda satip bir kismini yerine koyarak nakiti artirmakta fayda goruyorum inşaallah ucuş parazotleri ve sonradan tureyen sahte teknikciler ilave yan hesaplar insanlari gene zarara sokmamış olsun ytd.
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Haziran ortasındaki Fed toplantısı. Asıl. Önemli. Olan. Asla yön kestiremiyom. Cok önemsedigim
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim bundan sonraki dört hafta içinde sert hareketler olabilir İran yüksek düzey yetkilileri artık toplantilarini on line yapacağinı acıkladı. Cumartesi saldıri bekliyorlar. Ytd. Çok satıp az alarak devam inşaallah. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Hayırlı bol kazançlar. Dilerim degerli üstadım macera gerek yok diyosun sen 106. 112 arasinda oynak gösterebilir olumsuz olumlu bi haber gelmediği sürece
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,06363 ten bir kademe sattım dönüs yakalayana kadar artırarak kademi satısa devam inşaallah ytd. 112 emri iptal ettim gerekirse daha alttan da sata bilirim ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele. Şu saate kadar bekledim hâlâ da bekliyorum gelmezse tedbir olarak dursun fazlasiyla topladım cok satıp az alarak devam insaallah. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Hayırlı bereketli olsun inşallah. Genellikle. Öglen sonu yükseliş yapiyo
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yükseldikçe banka makası actı ben de uyurken gelirse diye daha yukarı 112 ve 114 50 seviyelerine bu gün icin gecerli artan oranlarda kademeli satıs emirlerini verdim 120 Tl emir de zaten var. Uyanikken gelirse 110,30 üzerinde satar 112 emrini iptal ederim insaallah. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grama yazacağima TL tarafına yazmısım komik olmuş 106.87631 den tekrar sattım. Ytd Kar yazdı satarım kar yazdi alırim grafige kandıkca kaybettiriyor ytd.
sesilya96 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sesilya96 ()Bereketli olsun Hocam inatla satış için 107tlyi bekliyorum ama ben de kararsız kaldım kac saatdir yukarı kıramıyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()106,80349 dan daha fazlasıni sattım yukarı dogru kâr alıp geri donüs yakalanan yerde de yerine koyup nakit artırmak suretiyle devam insaallah seyretmek yok seyreden hep kaybediyor ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()105,96651 den ikinci küçük parçayi aldım. Bir parcayi dorde böldüm aşagı artirarak aliyorum yukari tepki yakaladigim yerde daha fazla satarak usttekini asagi cekip nakit artiracagim insaallah seyretmek yok. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()107,44206 dan biraz alarak tekrar başladım, bir parcaıi dörde bölerek aşağı artan oranlarda alıp yukarı tepkilerde de daha fazlasını satıp nakiti artıracağim inşaallah seyretmek yok ytd Banka gene ekrandaki fiyattan daha aşagı satmaya başladı ama gene de aldım.