Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altta açık bir şekilde yazdığım net ama binbirsurat manipülatörler yazdıklarımı saptırıp iftira attılar. Üye olmadan takip edenler zarara girmesin diye paylaşıyorum ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Geri alma durumu olur mu acaba iki gündür düştükçe alttan toplamıştım. Hepsini geri almamıştım. Yüzde 30 civarı var şu an.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()135 TL deki emir calısirsa gene yukarı 161 TL ustu kademe satıs emri verecegim inşaallah ytd. @İda sağ ol bilmukabele tek takipcim sensin galiba. Birazdan manipulatorler icin evvelki paylasimimi sayfaya yukleyecegim insaallah
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun. Ben de satış yaptım.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()128. 02724 ten viraz daha sattım yukari dogru artan oranlarda satısa devam asagıda benimle birlikte al satla toplayanlara bereketli olsun manipulasyon yapan edep yoksunlarina da ic acısı devam ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()87.12 onstan bir parça kaçtım. Umarım alttan alabileceğim. 135 e kadar gideceğe benziyor... Emeklerinize sağlık tekrar.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()77.255 i yakaladım bir parça daha yolladım 127 Tl civarıydı galiba.. anında 75... e düştü.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele. Yukarı 135 TL asaği da 113 111 100 ve 86 TL den artan oranlarda daha once tedbir olarak verdiğim 15 günlük emirler duruyor. Takipteyken geri donüş yakalarsam son sattıgim miktarın dortte birini aşağiları beklemeden alırim inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Emeklerinize sağlık çok teşekkürler. Bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Hiç yalan yok, diyorsun yani.
Bak sabaha jadat 82 dolar a çekilirse /40 tan fazlası duruyor, dediğini unutma.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşün % 40 tan fazlası duruyor bütün islemlerimi ne yapacağımı sebepleriyle birlikte stratejimi her zaman olduğu gibi anında paylastım ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir parcanın son taksitini de 125.19887 den sattım varsin biraz aşağidan olsun kâr yazdigi anda bu parcanin dörtte birini geri alirim aksi taktirde 127 129 TL bandını gecmedikçe satış yok. Bu hafta için gecerli bu seviyeyi gecerse artan oranlarda satarım insaallah ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir parçaıı üce böldüm % 30 30 iki küçük parcaıı sattım yukarı devam ederse % 40 lık parcayı da satacağım ya da aşagi donerse daha aşagisini beklemeden son sattıgim parcanın ücte biri daha aşagi gelirse bir onceki sattıgim parcanın ücte birini daha girerim inşaallah. Alana aldirmamak satana sattirmamak icin simdiye kadar gece gündüz sayfayı manipule ettiler sonuc ortada. ( Üye olmadan sayfa dışindan takip edenlere not) ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()117,39155 ten bir parcanın ücüncü son taksitini sattım yukari dogru gene üce bolerek satısa devam ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İsrail medyası abd Iran ile savaşta başarisız oldu geri adim atti cnn. İsrail gene ortalıgi karıstirirsa aşağı alım fırsati verme ihtimali var ufak ufak yukari dogru kademeli satarak ana paranin % 50 sini nakite gecmekte fayda gorunuyor ytd. Takip ettiklerinizin geçmiş yorumlarını okumanızda fayda var hem yanlış yorumlar ve gereksiz muhabbetlerle sayfayı meşgul edip muhim uyarilari okumanizi engelleyen yüzlerce yan hesapla kendi kendini hocam diye övüp önüne gelene engel atma saygisizligini yapan manipulatorlere dikkat.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim ağırlikli TL de değilim ana paramın % 40 ını TL ye gectim aşağı doğru topladıklarımı yukarı doğru buyuk bir zevkle satiyorum ben 4 haftadır cok aşagilari beklemiyorum diye defalarca yazdım bu hafta da rakam vererek 100 TL asagisini beklemedigimi belirttim önumuzdeki hafta kapanişindan sonra uye olmadan takip edenler icin gene yazacagim insaallah. Hatırlarsaniz engelciler gene zıttima cok aşagilari gostererek aşagi piramit yapın elinizdekini satin diye tutturdu yt.
kellemrt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Hocam düşüşmü bekliyorsunuz? Ağırlıklı tl ye geçmenizin sebebi nedir?
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Belki anlaşılmamış ola bilir uyarı maksadıyla alt yorumu uye olmadan takip edenlerimin tekrar dikkatine! Ana paramı esas alarak nakite geciyorum 32 TL den 170 e oradan da 84 e indiğini unutmayın yt.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()115,51915 ten ikinci kücuk parcayi da sattım ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Parça herkese göre farklı10 kilo bir parcaysa yukarı 3 3 4 satıs yonunde ilerliyorsan cok satıp az aliyorsun. O sekilde alttan sattıgıni yukarı yukarıdan alirsan da aşağı ceke biliyorsun.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sermayenin yaklaşık % 37 si nakit % 63 u gümüs 168.85 e sonrada 162. xx den al sat yaparak ful TL ye gectigim gibi yuksek karla bu hafta % 50 haftaya da % 60 nakite gecmeye calısıyorum. Bu sefer sayfaya daha önce yazdigim icin ful TL ye gecmeyecegim cok yükselse bile % 10 da olsa gumüs birakacağım inşaallah
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam yorumlarınizi takip ediyrm. bir parçayı nasıl uce boluyrsunuz. aydinlatabilirmisnz rica etsem. kucuk işlemlerle mi boluyrsunuz ö şekilde kar oluyrmu
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet al sat yaparak ilerlemek istiyorum en son 105,96 dan aldım sonra 106 87 110 06 dan geri sattım baktım olmuyor seyretmektense bir parcayı uce böldum parcanın % 30 unu 111,40 tan sattım gene de geri alım yapamadım yakalarsam son parçanın ücte birini alıp daha fazlasini satacağim yada ücte bir daha satacagim ama ne ileri gidiyor ne geri 113 ü bile geçemedi.
Kubra_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kubra_01 ()Abi elinizdeki tüm gümüşün mu yüzde 37 nakittesiniz..
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Çok teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benle beraber al sat yaparak isleme devam ettiysen uygun 112 TL yi gecti ben % 37 den fazla nakitteyim firsat verirse bu hafta % 50 ye kadar haftaya da % 60 a kadar nakite gecmek istiyorum 122 TL alım yeri olana kadar nakit artiracagim insaallah 15 Mayis haftalık kapanisı gorene kadar ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun. Buradan satış uygun mu biraz daha bekleyeyim mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Iran milli güvelik komisyonu sözcüsü maddeler amerkalilarin dilek listesi gercek dişi İranın talepleri kabul edilmez ve abd nin köpekleri yanlış bir hareket ederse sert karşılık veririz savaşa haziriz. Cnn
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir parcanin ucte birini 111,40468 den satim yukari devam ederse aynı miktar daha yukari da daha fazlasini satarak bir parcayi satip geri donüs yakaladıgimda da bir kismini yerine koyarak devam edeceğim insaallah ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Takip etmezken kaç TL yi gördü bilmiyorum ama 114.50 satıs emri calısmamıs yukarı tepki verebilirse bir parcayı bolerek artan oranlarda satip bir kismini yerine koyarak nakiti artirmakta fayda goruyorum inşaallah ucuş parazotleri ve sonradan tureyen sahte teknikciler ilave yan hesaplar insanlari gene zarara sokmamış olsun ytd.
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)