Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1689 11:17:00
EUR 52.8525 11:17:00
USD 45.1850 11:17:00
ALTIN ONS $4618.6000 11:17:00

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (41)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Sıkıntı yok gönüller hoş olsun ) para gelir dost bulmak zor bu hayatta.
Dost yanına varıpta sağ dönene değil
Canını bırakmadan gelene şaşarım)

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Tavan tavan gitsin abim sanalda olana bende bineyim ondan sonra roketlicez sana söz verdim biliyorsun nevaler hazır :))

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Cümlemiz cümlemiz)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Tavan olsun sabah)

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Eyvlalah dostum sağolsun doğru bol bereketli olsun alımların ben yarın bı bakicam gündüz alabiliyorum ..
@Telafi_ dostum selamlar iyi gecelerin olsun hep 12 den vurun emi:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Teşekkür ederim cümlemize:)

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Eğer senin ddiğin gibi 72.20altı kapanışlar alıcak olursa artığım grafik günlük... 69.70leri ve 4saatlikteki 68.40 destek olur dostum buralara bakılmalı derim:).. Fakat üzeri atarsa zaten yazdım yakın dirençleri:)... Ytd... @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Emeğine sağlık bence güzel çalışma ve yorum bende yarın 67 gelirse 65 alayım bari :)
Bendede 61 dip rakam zaten tesekkur ederiz sayfadan uzak misin ? gelsene arada Gr gumuse?

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Bereketli olsun

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Mustafaizmir35 , @simurg22 , @Telafi_ , @Gümüşsüsüm geçmiş sayfamda mevcut 1hafta önce 82.76_ 84ler üstü rakam vermedim. Satışıda oralardan yemiş. Ben satmıştım... Şimdi ise gelelim... 72.19sarı çizgi üstü 72.90lar üzeri lazım tepki için kalıcılık lazım kalınca 74.60__kalmalıki 77.40 üstü yukarıları istesin...

Ben mavi çizgiden alıma başladım.. Ytd... 72.90 altı ise alttaki kırmızı çekerler 69.80__66.70__ vede dipteki 62.80 ler... Gelir gelmez piyasa yapıcı bilir... Ama tkniksel görünüm bende bu şekilde... Ben rsklerimi ayar layıp paramı bölüp 71lerden alıma başladım ytd... Nasip gerisi:)...

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Çok tesekkur ederiz dostum emeğine sağlık 72'20 altı kapanış 70 altını gostericek gibi toplu alçak olsan en ideal rakam sence hangisi ytd olmadan ilk sana soruyorum bak kıymetlisin yani ; )(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum