Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğe saygsizlik yapılması çok üzücü hocam :( Abimin sayfaya katkısı çok
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Ben telafi ettim hocam, sağolun
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Ben lıke vermiştim hocam birini yürütmüş azılı hrsız, benden başka herkes olağan şüpheli yani. Bir de bu konuda kankim @bashar89 a kefil oluyorum gerçi yldızı yok ama olsa da yapmazdı. Saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()emeğine sağlık azizim
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Like hakkim bitmis abim sana :( Emeğe saygsizlik yapilmasi üzüyor beni
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ortalamam değişti:) 111.30
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Bizde geri veririm hocam. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()(_) laykcı verilen laykı almak düpedüz hrszlıktır bravo sana
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Aynen kardeşim yön ne tarafa olursa olsun keyfimiz yerinde olsun ve birikimlerimize'de sahip çıkalım ...
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()aynen zamansallık açısından keyff kaçırabilir, ancak biz gram 8 bin olduğunda da alacağız ayciliyet olmadığı sürece birikim için o zaman çokda takmamak lazım dostum
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah doğru demiştin dibin dibide yokda diplerin son bulması umuduyla bu seviyelerden aşağısı zamansallik açısından üzer YTD
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()gide gide dibi bulacaz dostum :)) tşk ler ay ortasında sana ay sonuna kadar hürmüz için daha da gelmem demiştim :((
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()fed için pay bıraktık biraz koymtanım alt bandı diyorsun, tşk ederim sende saol
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Emeğine sağlık kardeşim henüz umud var kanal dibi altı kapanış rakamlar bizi üzer sevgilerimle ..
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Nsail olayım başka :)
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()bu grafikte trend çizgileri hatalı gibi geldi bana.. ; ))
güzel çalışma olmuş saol hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim sağolun grafik reyhberimiz olsun izleyelim
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()ellerine emeklerine sağlık kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()kuyu mps sana olmuyor:(( boşver relas ol artık
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum,4596 evet öyle olmuştu, yeni gün yeni rakamlar bakalım artık, kanal içi önemli aynen 4500! önemli
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Estafurullah napalim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()haberimiz olmadı dostum ksura bakma :((
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Elinize emeğinize sağlık kıymetli hocam, dün 4596 nokta atışı olmuştu bakalım bu gün nasıl olacak. Grafikten anladığım kanal devasa genişlikte olsa da en azından hala kanalın içindeyiz hocam. Saygı ve selamlarımla. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Yaaa oyle oldu
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum mps muydun da
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Eline sağlık dostum yeni çıktım dışarı :)