Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()iyi geceler abim selametle Allah kolaylık versin hayırlı işlerin olsun
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Cansın iyi gecelerin olsun Allah rahatlık versin ben kaçar :) sabah iş var :)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()almışlar sağolsun lar abim tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Eyvallah abim :) sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()@simurg22 kanka şunu alıver (_) sende vardır :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()estagfurullah bizlerde grafılerı ayaklarınıza pas pas ederiz
emek, değer ve farkındalık adına varol
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tibeee estaaa :))) alamadım like bitmiş idareli kullanmak lazım ahahahaha ustad takılma
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()geç kaldın bende senı bekliyordum :)) (_) laykcı
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ben tesk edrim... Gümüş gibi sizlerde bağımlılık yarattınız :))) grafiklerin önünde selam dururum :))) emek emek emek...
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()has takip çim :)) tşk ederim
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Gördüm bunu :) 4570 lerde paylaştın benden kaçmaz :))) eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Gram Altın için Çakarkeyf yorumu (5 saat önce) Cevap yaz
ons Altın 1s de 4596!
ekrana bak abim :))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Gram TL tarafı 6200 6300tl goz kırpıyor sanki dimi
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ellerini görüyoruz abim
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çok güzel ivmeleri var amma vermiyorlar ortalık karışık abim... Para babaları doyumsuz... onlar ne isterse onu yapıyor bu ara
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()abim benim çok özel bir formasyon çalışmam vardı gümüş Tl epey zaman önce tabanı 103.4 idi ve bugun 104.3 görmüş en düşük, bu formasyon çalışırsa 120 de boyuna gideriz
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Altlar gelirse bobrek nakli yaparız tazecik :) burdan fulleyip diyelizesokmaya gerek yok abi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():)) elktro şoyklarla bu kadar oldu abim, şu an desteğe bağlı nabız düşük :(( böbrekler çok su suz kalmış :((
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abi kalp sağlammı:) pıhtı atmış ama tedavi edilebilir gibi :)))