Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1694 09:52:27
EUR 52.7177 09:52:27
USD 45.0500 09:52:27
ALTIN ONS $4623.8900 09:52:27

Grafiği gönderen: Altın_Stratejist

Bu onun Altın al sat simülasyonu buyrun bakın profilinde mevcuttur:))

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Hakkında en hayırlısını ve bol kazançlar diliyorum sen işini bilirsin..

İdris3142 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İdris3142 ()

Bende senin gibi saglamciyim aslında bende sevmem çok fazla ama mecbur gümüş usandirdi ama orda da sağlam kağıt seçiyorum:)

Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İdris3142 ()

Ben genelde saglamciyim senin gibi de gümüş bunalttı degisiklilik olsun diye inan buna borsa da da sağlam kağıtlar seçiyorum mesela ASELSAN :)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Allah iyilik versin inşallah:) Şu borsaya bi ben bulaşmadım desene; ))

1BeğenmedimŞikayet

İdris3142 ()

Hahaah güzel oldu bu yazı eyvallah iyiyim iyiyim çok şükür borsaya geçiş yaptım ordan toparladık biraz düşüş olursa gelecez geri bakalım bu haftayı atlatalim da

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Şükürler olsun iyyim değerli dost sen nasılsın? bırak şunu konu yapmaya bile değecek biri değil isabet ve yararına olmuş Allah'ın sevdiği kulu hayırlı geceler:)

2BeğenmedimŞikayet

İdris3142 ()

Beni engellemiş :) @Alikara27 hiç bir muhabette yok bişeyde yok izliyoruz bakalım milleti herkes birşeyler peşinde gümüş yerinde saydıkça insanlar birbirine sataşma dönemine giriyor :) iyisindir inşallah güzel insan iyi geceler diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Para kolay kazanılmıyor dikkat edicez..

Dolayısıyla kimse kar yada zararınıza ortak değildir.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Allah razı olsun olucaktı hak edene zerre yararlı bişey yapıyorsak ne mutlu bize @Lüfer kardeşim.

Bizde neyse odur menfaat gereğince hareket etmeyiz bunlar gibi..

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Allah razı lüferim elimden gelen neyse onu yaparım hep gerisi teferruattır varolasın..

Lüfer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

7021 tl den sattığı altını 7453 tl den geri almış :)

Diğerlerine de bakarsanız bunun ne olduğunu açıkca öğrenirsiniz kendi al sat smilasyonudur..

-1BeğenmedimŞikayet

Lüfer ()

Elinde öpülecek adamsın ben senden baska cogu kisiye güven miyom pismanda deilim senin yerün bizlerde ayrı haberin olsun

-1BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Alikara27 nasıl becermişse dipten satmış tepe den almış bunun kendisine faydası olamamış iken size ne gibi fayda sağlayabilir ki:))

Ayrıca bugün gün boyunca yukarı yöne beklentisi vardı düşünce de ben demiştim diyen biri sayfasına gidin iyi okuyun yazdıklarını ve buna dikkat edin.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum