Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Anladım evet sağlıcakla kal sen de
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Tertip ne demek sende eksik olma bilmukabele güzel kardesim iyi geceler.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah eksik olmayın teşekürler...
@Asiii__ her zaman güzel kalbinin ekmeğini ye insallah iyi geceler ...
Konu layk meselesi değil sen anladın ...
Saygı ve sevgilerimle ...
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Sağ ol Mustafa tertibim teşekkür ederim ilgin alakan için sağ olasın var olasın bereketli kazançlar dilerim arkadaş
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Baktım ikinize de 3. sayfadakini düzelttim çok da takmayın böyle şeyleri bence çok bir önemi yok :) @Asiii__ @Mustafaizmir35
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Parametre_x ()Ne demek üstad herzaman :)
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Desteğiniz için çok teşekkürler kıymetli hocam, saygı ve selamlarımla, iyi geceler. @Yön_Kuzeydoğu
Parametre_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Parametre_x ()Destek bâbında :)
Parametre_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Parametre_x ()Düzelttim üstad
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Çok teşekkürler kıymetli arkadaşlar düşünmeniz de yeterli. Bereketli kazançlar, iyi geceler diliyorum. Saygı ve selamlarımla. @Ceryanci58 @DaşmıYiyelim @Yön_Kuzeydoğu
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Evet ons olarak. Umudumuz dediginiz gibi inşaAllah kırar da en azindan ihtiyacı zararsız kısımdan karşılarız. Evet 83lerde çıksak olurmus. Ama once benim 120 kafasindan cikip bir rakam ayirip küçük küçük al sat yapmam lazim. Ama korkudan yapamiyorum. Ya yukselirse deyip bekleyip duruyorum. Simdi 3 kg koydum kendime. 77 ustu bir yerde cesaret edip 3 kg cikip az az deneyecegim. Kalan 17 18 i de kara geçtikçe diyecegim artik. 300 500 belki toplayabilirim
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Duzellttim değerli kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Düzelteyim dedim ama kotam dolmuş başka sefere
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Bu yoruma (- ) veren her kim ise lütfen sebebini yazabilir mi. Kendisine gerekli açıklamaları yapabilirim. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Elbette ; ) rica ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ons olarak snırım. Şuan dünde yazdım 74.60__73.80gün kapanışları vs. Kırılmadıkça tepki bekliyoruz bakalım altınonstada 4620__4580üzeri durdukça oyalanmada yeterki aşağı bu rakamları kırılmasın dirençleri dener inşallah ytd... Geçenler 83lere dyanmış aslında kısada hedeflerinde vardı fakat al- sat yapamayan daha gider diye parçalıda olsa csaret edilse geri saçmalar beklenip eklense moral olurda ypamayınca beklemek kalıyor... Hayırlısı inşallah tez zamanda kurtulursun... @Asiii__
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Elhamdülillah daha iyi günler oldu gene olacaktır inşaAllah asi hanım. Gumusteyim hala çıkamadım bir türlü. Ortalama 85lerde. Nisanda dönecek umuduyla kaldık o umudu mayısa devrettik. Hazirana kadar yolu var. Haziran. son tarihler umarım zirveleri yine yoklar o tarihlere
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) varolsunlar evet hepsinin biri bin olsun inşallah cümlemizin işi gücü rastgitsin üstad seninde:)
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hoşbuldum amin cümlemizin... nasıl durumlarınız buarada nakittemisiniz, gümüştemi Altın damı? . Nedir ahvaliniz? Bende sorayım.
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()seveniniz cokk
benden once davrandilar
isiniz rast gitsinn
")
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bunu da düzelttim hayklarım bittti sana
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Değerli dostuma feda olsun
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@06pecenekli üstadım altyorumdaki tireyi sana zahmet düzeltebilirmisin. Hakları bitmedi zaarr...
2BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Hoş geldiniz Asi hanım. Yokluğunuz hissedildi. Rabbim amelinizi daim eylesin güzel günleriniz olsun inşaAllah
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tşekkür ederim evet güzelleşti bayağı 52ler destek hattı artık aslında parite sayfasına bakarsan aktifim üstadım:). Elden geldikçe çok bereketli olsun inşallah:)... @Asiii__
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()buda düzeltildi (_) layk
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Estğ. S, eslenmen yeterde geçmiş günde olunca düzeltemedim. geçmeden gün düzelebilir... sizlere yazdıkça basıyolar hyrdır vkuatmı var yoksa:) @Çakarkeyf Lâ havle:)... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ya dost gibi dost düşünmen yeter canım arkadasim eksik olma eyvallah ...
Mermi yoktu yoksa duzelticektim senin diskleki dostlar halleder şimdi ...
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()nasilsiniz asi hanimm
yoklugunuz belli oluyorr
hos gelmisseniz
yeoo selami varr cemalle
")
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Syfa 5te yok fakat 3. sayfanda var düzelmedi. @dinçersiber benim rtbem ve yetmiyor @Çakarkeyf cevap verince banada tireyi basmışlar:) @Asiii__