Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1722 23:10:30
EUR 52.8109 23:10:30
USD 45.0205 23:10:30
ALTIN ONS $4679.2250 23:10:30

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Eğer her şey yolunda giderse birkaç gün içinde bir dip bulabilir. Fed ve ay kapanışı önemli. Gunluk dibe yaklaşıyor. Yeter ki çarşamba hatta ay kapanışına kadar düşsün. Alıcılar sonra devreye girer. İğne atarak korku vererek alım fırsatı veriyor dikkat. Öncekiler öyle oldu. Gunluk dip gostergede sonra iğne attı ve yukarı hattı sayılır bir tepki. Düşen tepe ve dip yapiyor geniş planda. Bu olumsuz. 61-64 usd arasında güçlü alıcılar var. Ay sonları hareketli oluyor. Ya sert düşüş ya sert yukarı seklinde. Hemen öncesinde de Fed var zaten. Bu hafta dediğim gibi bir şeyler olma ihtimali hem teknik hem temel tarafında yüksek.

Yorumlar (64)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Anladım evet sağlıcakla kal sen de

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Tertip ne demek sende eksik olma bilmukabele güzel kardesim iyi geceler.

karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Eyvallah eksik olmayın teşekürler...
@Asiii__ her zaman güzel kalbinin ekmeğini ye insallah iyi geceler ...
Konu layk meselesi değil sen anladın ...
Saygı ve sevgilerimle ...

dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Sağ ol Mustafa tertibim teşekkür ederim ilgin alakan için sağ olasın var olasın bereketli kazançlar dilerim arkadaş

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Baktım ikinize de 3. sayfadakini düzelttim çok da takmayın böyle şeyleri bence çok bir önemi yok :) @Asiii__ @Mustafaizmir35

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Parametre_x ()

Ne demek üstad herzaman :)

Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yön_Kuzeydoğu ()

Desteğiniz için çok teşekkürler kıymetli hocam, saygı ve selamlarımla, iyi geceler. @Yön_Kuzeydoğu

Parametre_x için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Parametre_x ()

Destek bâbında :)

Parametre_x için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Parametre_x ()

Düzelttim üstad

1BeğenmedimŞikayet

Yön_Kuzeydoğu ()

Çok teşekkürler kıymetli arkadaşlar düşünmeniz de yeterli. Bereketli kazançlar, iyi geceler diliyorum. Saygı ve selamlarımla. @Ceryanci58 @DaşmıYiyelim @Yön_Kuzeydoğu

DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Evet ons olarak. Umudumuz dediginiz gibi inşaAllah kırar da en azindan ihtiyacı zararsız kısımdan karşılarız. Evet 83lerde çıksak olurmus. Ama once benim 120 kafasindan cikip bir rakam ayirip küçük küçük al sat yapmam lazim. Ama korkudan yapamiyorum. Ya yukselirse deyip bekleyip duruyorum. Simdi 3 kg koydum kendime. 77 ustu bir yerde cesaret edip 3 kg cikip az az deneyecegim. Kalan 17 18 i de kara geçtikçe diyecegim artik. 300 500 belki toplayabilirim

1BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Duzellttim değerli kardeşim

2BeğenmedimŞikayet

DaşmıYiyelim ()

Düzelteyim dedim ama kotam dolmuş başka sefere

0BeğenmedimŞikayet

Yön_Kuzeydoğu ()

Bu yoruma (- ) veren her kim ise lütfen sebebini yazabilir mi. Kendisine gerekli açıklamaları yapabilirim. @Yön_Kuzeydoğu

0BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Elbette ; ) rica ederim

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ons olarak snırım. Şuan dünde yazdım 74.60__73.80gün kapanışları vs. Kırılmadıkça tepki bekliyoruz bakalım altınonstada 4620__4580üzeri durdukça oyalanmada yeterki aşağı bu rakamları kırılmasın dirençleri dener inşallah ytd... Geçenler 83lere dyanmış aslında kısada hedeflerinde vardı fakat al- sat yapamayan daha gider diye parçalıda olsa csaret edilse geri saçmalar beklenip eklense moral olurda ypamayınca beklemek kalıyor... Hayırlısı inşallah tez zamanda kurtulursun... @Asiii__

engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Elhamdülillah daha iyi günler oldu gene olacaktır inşaAllah asi hanım. Gumusteyim hala çıkamadım bir türlü. Ortalama 85lerde. Nisanda dönecek umuduyla kaldık o umudu mayısa devrettik. Hazirana kadar yolu var. Haziran. son tarihler umarım zirveleri yine yoklar o tarihlere

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:)) varolsunlar evet hepsinin biri bin olsun inşallah cümlemizin işi gücü rastgitsin üstad seninde:)

06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hoşbuldum amin cümlemizin... nasıl durumlarınız buarada nakittemisiniz, gümüştemi Altın damı? . Nedir ahvaliniz? Bende sorayım.

engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

06pecenekli ()

seveniniz cokk
benden once davrandilar
isiniz rast gitsinn
")

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

bunu da düzelttim hayklarım bittti sana

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Değerli dostuma feda olsun

Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@06pecenekli üstadım altyorumdaki tireyi sana zahmet düzeltebilirmisin. Hakları bitmedi zaarr...

2BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Hoş geldiniz Asi hanım. Yokluğunuz hissedildi. Rabbim amelinizi daim eylesin güzel günleriniz olsun inşaAllah

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tşekkür ederim evet güzelleşti bayağı 52ler destek hattı artık aslında parite sayfasına bakarsan aktifim üstadım:). Elden geldikçe çok bereketli olsun inşallah:)... @Asiii__

06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

buda düzeltildi (_) layk

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Estğ. S, eslenmen yeterde geçmiş günde olunca düzeltemedim. geçmeden gün düzelebilir... sizlere yazdıkça basıyolar hyrdır vkuatmı var yoksa:) @Çakarkeyf Lâ havle:)... @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Ya dost gibi dost düşünmen yeter canım arkadasim eksik olma eyvallah ...
Mermi yoktu yoksa duzelticektim senin diskleki dostlar halleder şimdi ...

1BeğenmedimŞikayet

06pecenekli ()

nasilsiniz asi hanimm
yoklugunuz belli oluyorr
hos gelmisseniz
yeoo selami varr cemalle
")

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Syfa 5te yok fakat 3. sayfanda var düzelmedi. @dinçersiber benim rtbem ve yetmiyor @Çakarkeyf cevap verince banada tireyi basmışlar:) @Asiii__

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum