Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Demirden korksak trene binmeyiz :))
Eyvallah dostlar sağolsun ve daim olsun.
@Telafi_ abim biz çok rahatız sende rahat ol değerli abim seviliyorsun ...
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Dostlarıdır mesajımız stres olmasın diye. Yazmasam ne olacak yazsam ne olacak. Bir beklenti ile yazmıyorum. Sonuna da olur olmaz diyorum. Haber akışları malum
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Benlik bir sıkıntı yok) İşiniz gücünüz rast gitsin
Herkes pusuda) karar geçince yorumlar gelir ))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Unutmayınız ki bize hiç birşey olmaz :)) @Mustafaizmir35 @Eso_derler
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Senin için bu tavsiyem) yoksa senin yazmandan mutluyum sakın yanlış anlama. Sana sıkıntı olmasını istemiyorum sadece
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Yok dostum ben seni ve yorumlarını paylasimlarini severek ve önem vererek takip ediyorum . Herkes yazar çizer yorum yapar isteyen istediğini beğenir ve takip eder saygılar sevgiler iyi tatiller abim ...
Bundan sonra az yazarım :))
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Siz yazın. Siz bana yazmayın anlamında
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bence sizde yazmayın ) bu ara
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Niye ki ? Yorumlarınızı beğeniyoruz bizde mi yazmayalım ? Her fikir değerli çok kişiyle düşünmek güzel ..
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Cevap bile yazmamanı tavsiye ederim ))
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Sen beni görme bence bu ara) veri meri işlerinden dolayı ukelalık yaptığımı düşünüp gıcık olan çoktur ) ve ao bile yazmanı tavsiye ederim. YT ))
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah dostum yorumun için teşekkürler geçmiş olsun abim acill şifalar dilerim yeni gordum...
@simurg22 teşekkürler ...
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Tamam hocam emeğinize sağlık daha net anlaştık şimdi iyi tatiller ...
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bu hafta Altın için bir miktar altın attışı mümkün ama o kadar değil ) ytd. Gümüşü de ne kadar taşırsa ytd genel eğilim yatay ve biraz yukarı ytd
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()The songs is like a bright days.. :))
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Sanırım Aşağı bekliyoruz.
Ter aylar önce anlaşma oldu demedilermi? gece yukarı açtı.
Piyasa sabah füzeler uçtu.
Şayet yukarı giderse satış. yoksa izliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ya üstad grafik 5200 diyor
Sen gms ons 52-34 ons olma ihtimali olabilir filan diyon hangisi karar ver ? :))
En son ne olur pazarlıkla :))
Kusura bakma ben tam anlayamıyorum
Galiba ? Sen neyi bekliyorsun tam olarak ?5200 hedefin devam mi?