Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1438 12:10:44
EUR 53.9197 12:10:44
USD 47.1083 12:10:44
ALTIN ONS $4018.4400 12:10:44

Konu: ons

siz birbirinize lk dilenmek icin cizmeye devam edin :))

Yorumlar (36)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

zamanını bilmem şu gün şu ay demem ama çok kişinin Altın güvenli liman ezberinin aslında çp olduğunu acı bir şekilde bu işin sonunda kafalarına vura vura öğretecekler ondan eminim güzel servet transferine şahit oluyoruz

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

gün bitti gelemedi klvye prf cukları rezil olduklarını anladılar herhalde hahaha

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

Hep öyledir zaten dünya ekonomisini de sen duzenliyorsundur Fed sana sormadan adım bile atmiyordur kesin hadi uyan inşaata geç kalicaksin kum cekilecekmis

Eslim_10 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Eslim_10 ()

Sen o yolda giderken biz o yoldan geliyorduk, bir bitmediniz gitti.

garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

onlar benim belirttiklerim yoksa boş boş bakarlar neyin ne oldugunu bilmeden o mumları okumak marifet haa bu arada on s kaç :))) karakola varamadınız dimi daha :))

Eslim_10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eslim_10 ()

Nereden uydurdunuz bu okları, yayları ve mızrakları?

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

öyle kopyala yapıştır yapay zeka dan zekalı görüncem diye buralarda millete akıl verip hava atmayla olmuyor o işler 100 tl yükselsin yeter bu kopyacılara eğlenceye devam anlaşılan haha

-1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

daha öncede söyledim yine söylüyorum on s 3800 ler geldiğindede battık bittik buralar çok karlı dyecekler oralardan alanlarda ters de kalacak her elimde tuzum var diyene çengelköy olup koştuğunuz için 8 binlerden terstesiniz ama akıllanmazsınız :))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

tavuk su içer yukarı bakar misali bunlar hep yükselicek derler derlerde ya tutarsa işte gerçeklerle alakaları yok zaten başka türlüde burada millete pos kasıp hava atacak blgileride yok onlarda bunun farkında zaten :)))

patrioticx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cristiano7 ()

Çok doğru tespit

-1BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Aralarında anlaşmışlar, tüm grafikler üst bantları gösteriyor :) Alt bantlar yok; çünkü alt bantları verseler - - - alacaklar, onları izleyenler de sadece çıkacağını düşünüyor sürekli alım yapıyor..

1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

bende izliyorum aylardır bu 10 bincileri ama katıla katıla :)))

1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

en büyük hata o zaten :))

Bozkurtc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Hahaha en iyisini sen yapıyorsun! Ben izleme modundayım..

0BeğenmedimŞikayet

Bozkurtc ()

Ben hiç grafiklere bakmıyorum:) algoritmalar ile aynı anda hareket ediyorum.. Buda meslek sırrı:)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

@patrioticx valla benim grafiklerim gayet güzel çalışmaya devam ediyor senin baktıkların hangileri bilmem :)))

0BeğenmedimŞikayet

bashar89 ()

5000 tl ile kapatır sene sonunu bence :))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

aaa grm 10 bin e gidiyor bak sen şu işe yada tersten bakalım olaya bugun lk dilenmek için bahane bulamıcak bu çok bilmişler :)))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

3.5 öncesine bakarsak 4 ay olmuştur hala bıraktığımız yerde birbirinize lk dilenmekten başka bir gelişme yok bu süslü hacı hoca tayfasında günlük her yöne mavi boncuk dagıt dur bedava nasılsa bu kafayla karakolda lüks sayılacak bu hayalperestlere hahaha

2BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

O N S olmuş 4100 çıkmış işbilmezin birisi sırf 2 lıke alıp burda millete pos kasıp çok biliyormuş görünücem diye dolanıyor ah şu cehalet ahhh kimleri kral gösteriorsun burda bu acemilere :)))

4100 4000 de olabilir 4300 de olabilir diye ahkam kesmiş hadi yaaa hahaha rüzgara göre üfürüp duruyor kendi kendine çok biliyorlardı madem bu işgüzarlar 4 ay önceden akılları nerdeymiş haha

Nush ile etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayın hakkı kötekdir
Ziya Paşa

1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

nerde ne kadar batak varsa kalmış utanmadan birde akıl veriyor millete zaten sizin aklınıza uyupda zarar etmedimi burdakiler :))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

bilen bilir 3700/3800 bekliyordum gelin sunu orta vadede 3800/3200 aralıgı dıyelım :)) çizemıyoruz kalemımız bitmiş hahaha

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

yaa nerde su cızgılı pijama kıvamındakı grafikler eglencelı oluyordu haha anladınızmı sımdı o cızgılerın sızlere neye maal oldugunu hadı sımdı supurun kapınızın onunu klvyeden prfcuklarınızla totem yapın elele tututasarak :)))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

artık uzulmuyorum 8/10 bın cı hayalperestlerin süslü kelımelerı daha hos gelıyor kulaklarına bazılarının o yuzden :))

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

size bu is karakolda bıter dedikce kulak arkası ettınız :)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

geldınızmı lafıma sımdı sız 8/10 bın grm 5/6 bın on s hayalı kurarken uyardık mıllet burda cıcek bocek kahve muhabbetı yapıp bırbırıne lk dılenırken duydugunuz rakamlar hosunuza gıdıyordu HADİ SİMDİ İSTEYİN KAYBETTIGIKLERINIZI BU SAYFANIN KLVYE PRFLARINDAN

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

siz isinizi oyle yada boyle o n s 3700 ler gibi ayar layın derim :)))

1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

sayfanın enlerınıde acıklıyım sıze hos sızde cok ıyı bılıyorsunuz ya
16paramıknatısı Çakarkeyf goldcashmann marım mıllete aldırdıklarını parasını pul ettıren bu kısıler batasınlar daha acısıyla karsılasırlar umarım neden mı buunların aklına uyuoda ıhhtıyacını bırıkımını kımbılır hastalık ıcın suan lazım olan parası erıtenler var can yakanın canı yansın en yakınından

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

bu kafayla kuyruguunuz sıkısınca kacar saklanırsınız baska bır mezıyetınız yok zaten suslu kelımelerınız anca kendınızı bırılerıne pazarlamak ıcın var yoksa bırsey bıldıgınızden degıl

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum