Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Evet kardesim
Selin_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim bir parça sattım bir parça duruyor.
Selin_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Abi sen Altın a göremi alıp satiyon
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Allah razı olsun kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()En güzel rakam veren seyhanefe usta var ona bak ben olmuyorum. onun rakamları tam alım satım için nokta
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam 4785 rakamı düşerse 4735 bu iki rakamdan alınır inşallah
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Alım için o yazdığın yerleri mi bekleyeyim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Tamam inşallah. rabbim sikintini gidersin.
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()82.89 gelirse alttan almak için bir miktar satış yapılabilir mi sizce
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Kardeşim 2kg mini sattım 114.70 den sonuçta düşmesini bekliyorum. Elimde 1.5 kg kaldi
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam makas vergi birşey kalmıyor sen zaten 114 tenbalmissin Aralık fazla olsun
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()tamam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gider de aşamaz ise sert düzeltme ihtimali yüksek. Günlüğü dibe çekene dek satış olur. Sonra yine yukarı hareket. Tabi zaman lazım bunlarin gerçekleşmesi için.
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()113 ten alinacakmis kardeş şimdi satardik
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Büyük ihtimal oraya gidecek gibi ordan satış yeme durumu yüksek bakalım gücü yetecekmi oraya
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Onu anlamak zor. Göstergeler altin daha pozitif ilerlemesi diyor durum ise aksi
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()hocam bu sarı teneke neden ilgi görmüyor. gümüş 112.60 tlden bir anda 115.50 tl ye fırladı. bu sarı teneke 4790 onstan sadece 36 ons yükseldi. nedn acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gidebilir ise altin 4915 usd gümüş 82.89 usd satış yiyebilir. Gunluk duzeyde bir düzeltme başlatacak sekilde.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()4865gecemedo geçse onu açılacak. orqda takiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()115.5 satılan 2 tl alttan aldım. Eldekiler de duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Toprağım sattığını geri aldınmi yoksa eldekiler ile devammi