Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Benimde istifade etmişliğim var:))
@Beyzax
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()İsmimizin olması yeterli kıymetli hocam, bir şey söylemeseniz de olur, saygı ve selamlarımla. @Yön_Kuzeydoğu
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğine sağlık Yunus hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Halil teşekkür ederim iyiki varsın
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Emeğine sağlık the nıght:)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hocam sizin grafiklerden daha güzeli görmedim desem yalan olmaz; ))
@_BROKER_ :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Emeğinize saglık kardeşim takipteyiz selale p resmin daha degişim zamanı gelmemiş sanki:))
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hayırlı olsun sevindim bak fuul mala girme artık kendini konforda hissedeceğin bir manevra alanı yarat stresten uzak dur :)
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()@Sedat4114 @Engin7734 @zekamerak @Yön_Kuzeydoğu @umut5134 hocam her zaman destek verir:)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()3 parça sattım halil temelde güzel haberler var 125 radara girdi
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ha evet öyle dıcektım pardon:) en son sedat abı gıttı ıstıfadeden:) @Sedat4114 @Engin7734
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hayırlı akşamlar polat bugün o işlemleri yapabildin mi?
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Halil kardeşim hoşgeldin
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, bende kanal direnci 4850 öncelikle 4h de fibo 0.618 (4790) üzerinde günlük kapanışlar alabilirsek 0.5 (4910) ve ardından 0.382 (5030) mümkün görünüyor tekrar teşekkür ederiz selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Önceden desene şunu: )) dedim artık sen toparlarsın:)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Yok kimse istifa etmez grafikten istifade ediyor diyecektin sanırım:)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Yükleyeceğim @Sedat4114 hocamdan başka ilerleyişimi fark eden yok zaten:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()aman beyzaya grafık deme gözunu seveyım:)) @Beyzax @Sedat4114 o grafık yukleyınce 3 kısı ıstıfa edıyor:)
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Grafiğe herkes bakar ama herkes görmez:)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Mesela bu yükselişte 4840 ve üzeri kesinlikle test edilmeli, suanki seviyesinden geri dönüşte hata olur:) 4840 üzerine gidiş ise yarın gün sonuna doğru erimeli yani geri çekilmeli ve 4750 tekrar edilmeli.
Bakalım ne yapacak
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ondan sonra yukarı mı hocam örtmesın bırbırını:)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Mum örtmesi formasyonunu yeni duydum:)