Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Hadi hayırlısı kardeşim. Ben de çoğa tamah etmeyip bir yerden çıkarım Mevla nasip ederse.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()2 gün. Perşembe muhtemelen satışı netleştirebilirim ytd
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Çok sürmez gibi kardeşim, hayırlısı ile inşâallah.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Amin cümlemizden. Bende 5050 de Altın da çarpıldım. 4750 trend sonu inat ettim çıkmadım. Grafikte gördüğüm şey yüzünden. Onu almak istiyorum)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Çin'i görmeden yatmak ne mümkün kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hocam uykunuz yoksa izleyerek devam edin lütfen her zaman olmuyor ytd)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Allah razı olsun kardeşim, bilmukabele…
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hocam hayırlı olsun bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Düzeltildi kardeşim.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gene arka arkaya üç eksi vermiş manipülasyoncu kuş ben like peşinde değilim eksiye devam et ben de seni rezil etmeye devam edeceğim devam et eksilere
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Burada rasyo 100 ü gecmeden gümüş alınmaz diyerek yan hesaplarla kendi kendilerine mesajlaşarak manipulatif paylaşımlar yapıp insanları zehirlediler zarara soktular rasyo 107 deyken de öyle olmuştu bu kadar krize ragmen 70 i bile gecmedi
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Gidiyor) hocam taktik şu önce Altın yukarı. Sonra metalden metale yeni altından gümüşe parite onu bir müddet taşıyınca tekrar altına parite )) gri alanda topta çevir şyorlar ytd ))
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo 63 aşağısında Altın i gene eziyor. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()4740 ta biriken shortları içine aldı likidite yaptı buraya kadar geldi. Biraz daha gitse )) iyi olacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hocam 4822 geçse bir
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı devamı halinde ben makas düzelince gene çok parcalı çıkışa devam edeceğim inşaallah 111 üzerine de atar. Bbunlar rahat durmazlar. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Gelmesini bekliyorum ytd 4822 bir geçse
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Mücteba Hameney ateşkes kabulunü onayladı.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler... Yarın çok yoğun bir gün beni bekliyor direndim takip ediyorum ancak uyumam lazım. Umarım kardan zarar etmem sabaha...
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Turp hürmüzü derhal açması şartıyla 2 haftalık ateşkesi kabul etti yukarı doğru çok parçalı çıkışa devam inşaallah 109 üzeri atar. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Pakistan turptan süreyi iki hafta daha uzatmasını İrana da Hürmüzü iki haftalığına açmasını talep etti fiyat 104 TL ye kadar yukarı hareket etti devamı halinde bu gün azar azar çok parçalı kademeli çıkışlar düşünüle bilir. israil rahat durmaz. Ytd