Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()İzliyoruz o zaman efenim :))
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Olabilir risk almaya değmez...
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Teşekkürler.
But.
l told you so. lm a simple Man.
MaliMüşavir25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Tamam inşallah tarih varmı... bende olmazsa Antalya ya gelirim... bana zaten yakın, ..
0BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Dayonce yorum yazdım size fakat düşmedi.. Trmla ilgili yazmıştım sanırım ondan..
Teşekkür ederim bilgi paylaşımı için.. Bu arada, pazartesi günü bazı piyasayar kısmen kapalı olacakmış..
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Yok abi yüksek lisanstan sonra devam etmeyi düşünmedim. Hem çalışıyorum hem ailemin işleri var. Abi Kemerde olacağım ya dönerken yada geçerken mutlaka sana uğrayacağım. :)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun inşallah... buraya inşallah doktora için mi geleceksin... tanıdık Bir sürü hoca var... ben elimden ne geliyorsa yaparım... konaklama ve yemekler benden bilgin olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Takılma sen kimseye , herkes Herşeyi söyler. Benim gibi seni metal edenler de var.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Tamam inşallah... gelirsen haberim olsun... gelmeden önce haber ver... mutlaka...
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Çok iyi bence fiziki alırsan çok iyi pazarlık yap. gercekten çok farklı fiyatlama davranışları oluyor. burda onu gördüm... bende full gümüş var... sanalda TL kalmadı... bir kısmında da halka arzlara giriyorum... daire ihtiyaçin varsa bu aralar almaya çalış... Haziran dan sonra faizler düşerse ev fiyatları çok yükselecek... kiraya vermek için ev alınmaz...
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Mutlaka bekliyorum abi , temmuz , ağustos gibi geleceğim bende inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Tamam inşallah bir sürü saçma sapan insanların yorumları çok canımı sıkıyor ondan dolayı çok fazla girmiyorum... yazın buraya geliyorsun inşallah... bayramda il dışında olduğun için senin yolundan başka yoldan gittiğim için uğrama olmadı... senin olduğun taraftan gidersem mutlaka sana uğraşacağım bilgin olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abi fiziki Altın dışında %50 altın ekliyorum bende full gümüş almıyorum.
-1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abi hoşgeldin , bırakma sayfayı en azından böyle haftada bir uğra.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Aynen şuan ABD çok sıkıştı ne yapacağını bilmiyor... ama şu bir gerçek Altın ons 4100 dolar olduğu zaman full altın almak önemli... ytd ... bu yıl altın bütün sanayi emtialarini ezecek...
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Evet dikkatli takip edenler farkında ama bazen saçma sapan şeyler yazıyorlar. Onların yüzünden rakamlı grafik atmıyor. Çok nadir.
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Piyasa açıldığında daha farklı rakamlar ortaya çıkacaktır trump piyasa öncesi yine bi açıklama yapacaktır
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim bende kendi kendime bi şaşırdım ne alaka diye :)))
Bide yazılan gibi olsaydı ben iyice şok:)
2BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Şuan vadeli spot işlemlerde gümüş ons 72.60 dan geçiyor... Düşme var... ytd ..
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bugün saat 20.00de ABD başkanı açıklama yapacakmış onun açıklaması önemli hale gelmiştir. savas açıklaması emtia fiyatlarıni ne yöne gidecek belli olur diye düşünüyorum... ytd ...
1BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Bir kaç dolar ihlal edip döndü.. Gerçekten çok başarılı paylaşımları Kuyum hocanın..
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()96 dolar dan döndü , satın dedi 61 dolara düştü.
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Aynen aynen :))) yeni gördüm , teşekkürler :))
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaliMüşavir25 ()100 dolar kadar yükselebilir ordan düşer demişti en son
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Aynende olucaktı sanıırım :))
Bereketli kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Sayın kuyum yukarı yönlü fake bi kırılım olması muhtemel mi?
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Anlıyorum bende takipe aldım arkadaşı yorumunuz ve katkınız içinde teşekkür ederim bol bereketli kazançlar dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()İşte dikkatli rakip eden biri, annemde öyle oldu. Dediği rakamlar geldi , düşecek dedi aynı gün düştü.
2BeğenmedimŞikayet
MaliMüşavir25 ()İlk büyük düşüşte de düşecek dedi ama millet 168 de alıma devam etti ve fena düştü. Gerçekten biliyor . Çay çorba muhabeti zırvalık da yok
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Siz öyle yazınca şimdi bizde bi takip edelim bakalım arkadaşı nasıl bir cevher varmış görelim:)
Beretli olsun alımlarınız..