Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1459 22:17:27
EUR 50.9805 22:17:27
USD 44.4576 22:17:27
ALTIN ONS $4499.5800 22:17:27

Konu: Fincan kulp formasyonu eğitim çalışması

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Elimizden geldiğince karlıyoruz ..
Sorumluluk biliciniz sizi yldız gibi parlatıyor ışığınız daim olsun:)
Sessiz takipçilerinize Selamlar saygılar..

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Teşekkür ederim hocam bende acemiyim bilmemek ayıp degil ki zaten öğrenip ögrenmemekte kişinin kendine kalmış saygı duyarım...

Tekrar edeyim benim takıldıgım nokta teknik ifadeleri kullanarak yorum yapmak ve sevmemek kısmını ilginç buldum onu ifade etmek istedim saygılarımla...

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Formasyonlar illa çalışacak diye kesin kural yok teknik şartlar şerhiyle hareket edilir..
Teknik terimleri kullandığımızda daha net analşılması adına..
Mesela 5011 ons kırılırsa ters flam form çalışır şartı gerçekleştiği gibi profilme kopyalamıştım düşmemeşti hani..
Haber akşıları hürmüz boğazı açılırmı ya odaklı ptrol skıntısı vs. Onuda geçen gün sayfada değinmiştik beklentiler alınır gerçekler satılırı yansıttmıştı svş senryolarıyla kuyumcuya koşanlarla 5419 gördü, fibo 5372 direnciydi üzerimde kalamadı boğa tuzağıyla tecrübe yaşattı:))

Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

:))) tşk ederim aynı dileklerle sizinde çok emeğiniz var tşk ederiz sesszi takıp cilerinde sormluluğu var onu da unutmayalım

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Estağfurullah üstadım keşke o şahane şiir gibi grafikleri 100 laykla taclandırabilsem hakkınız daha fazlası ne maaaş ne yemek ne yol yardımı bedavaya çalışıyorsunuz bilginin sadakası paylşamktık sözünüzü unutmadık..

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Yüreğinize sağlık çok güzel net analiz etmişsiniz..
Bende bu çelişkiyi anlayamıyorum. İyi bir gözlemci ve teknikçi zaten mumları formasyonları bilir yerli yerinde kullanır kendilerinin acemi oldukalrını kimse farkında olmayacak sanmaları hayret içindeyim.

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Engin7734 ()

İyi yaptınız. Dikkat çekmiş ve bilgilendirmiş oluyorsunuz. Şuan her ne kadar anlık haber gelisimleri daha etkili olsada. Formasyonlarda ileriye dönük pozisyon almayı sağlayan unsurlardır.
@Engin7734

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

:)) verebilirin :(_) laykı haykkımdır

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

zaman yp ve organik zekaların svs ı üstadım aklımızı kıraya vermedik şükür, yeterki iyftrıra atmasınlar :((

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Bir klavye hattası rakam farkettim:))

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Rica ederim teknik terimlerin daha net anlaşılması adına paylaşmak istedim..

Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Sevgili hocamızı ve sizi zevkle takip ediyorum bazı arkadaşlar tekniği eleştiriyor lakin mumdan fitilden destek dirençden bahsediyor yorumlarında hep ne ilginç degil mi:)) tekniği yorumla ama sevme:)) Disk like verenlerin canları sagolsun ne diyelim hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim..
Desteksiz formasyonsuz atanlar tekniği çekmiyorlar gülümsüyorum:))

1BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Ağzına sağlık bacım

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

son mesajımda bilerak farkında olarak hatalı yazdım mesajı (_) layk verseler haykkıdır ama yogg farkında bile değiller :))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim hoca deyilim efenim hitap şekli olarak kabul edeyi:)
@Çakarkeyf bu form. da çok başarlıdır ne zaman kahve içersiniz Boyun çizgisi dirnecinnde red yedi mesela ne tesadüf deyilmi orası hacimli kırılınca:)) Teknik formasyon diyimce sizde bana da görsele de d. layk veriliyor sayfa ne için var ne paylaşalım bilmiyorum:))

Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Engin7734 ()

Bilgi paylaşımı için teşekkürler Zeynep hanım.

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim teknik formasyonlar nasıl oluşuyor kırılım şartlarını öğrenmek adına bilgilendrimek istedim - d. layk verip yıldırmak istiyorlar niye siz tekniği öğrenmeyin ki kendilerini hoca sananlar güzellemlerle tekniksiz yorum yapmaya devam etsin

Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

emeğinize sağlık (_) layk la tşk etmişler :(( düzelttim

-1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir35 ()

Emegize sağlık hocam ben @Çakarkeyf üstada yazıyordum senin fincanın kulpları ne zaman gelicek diye:))

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Fincan ve Kulp Formasyonu teknik analizde evrensel kabul edilen bir formasyondur.
Grafik insan davranışını (korku–umut–sabır) yansıtır.
İnsan psikolojisi tüm piyasalarda benzerdir. Fincan kulp direnc ... Kırılımı (en kritik yeri boyun çizgisidir. )
1. Fiyat yuvarlak bir dip yapar (fincan)
2. Dirence yakın küçük geri çekilme olur (kulp)
3. Direnç kırılırsa yükseliş devamı beklenir.
Güçlü sayılması için:
Fincan U şeklinde olmalı
Kulp sığ olmalı
Hacim kırılımda artmalı
Direnç net kırılma
4. Hedef hesaplama:
Fincanın derinliği kadar yukarı hedef eklenir.
5. En güçlü fincan kulp formasyonları yükselen trend içinde oluşur.
Düşüş trendinde görünenler çoğu zaman yanıltıcı olabilir...
Ters fincan kulp form. tam tersi form. olarak düşünün yine boyun çizgisi güçlü destek olarak çalışır..

0BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Eline saglik @16paramıknatısı saygılar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum