Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Daha yolu var dibin dibini görmedik daha 61 usd ikili dip yapmadan tam yükseliş olmaz
kod0007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ay pardon :)
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()İste oda bunu biliyor ters köşeyi sever tahtacı:))
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()çok güzel hacim çıkışı var inşallah shortlar kapatıyordur :D
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()altın dan bahsediyorum dolar endeksine göre yüksek suan
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()dur long tayım deme öyle :D çünkü millet alıştı 67 al 70 sat içerdeki bunu biliyor :D şaşırtmayı çok seviyor :D
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()En fazla 69 a kadar sortlarlar dıye düşünüyorum bu gün senin fikrin ne :)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()ıns shortlar:))
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()nereye dönecek mesela :D
heisenbergg1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heisenbergg1 ()Herkesin beklediği o dip ve tepe hiçbirzaman gelmez ben 63 görsem fullerim 58-61 bekleyen çok var oraya gelmeden dönecek bence
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()mesela bütün gün long patlattı shortları hiç kesmedi. yani ya büyük patlatacak shortları yada kendisi shortta. :D
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()bilmiyorum ki. ben sadece ekranı açıyorum longlar shortları izliyorum neresi yoğun para nerede birikmiş hacim varmı vergi ne durumda deinlik nasıl. bunlara göre hareket ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()dolar endeksi 100 ustu altin onsta tik yok anlamadım ki nasil bir dumen
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ():D herkes aynı şeyi söylüyor :D
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Tahtacı dan haber mi var kod
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()61 dolar bir dip daha yapsada fullesek
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()tüfe müfe boşver parayı takip et. herkes panik halde artık umutsuz değerli madenlerden. umut vermek lazım azcık :) ama çok değil çünkü çok yürürse sistem zarar eder. 10 kademe yeter :D YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Önümüzdeki hafta cuma günü Abd TÜFE verileri var bugun Almanya TÜFEler beya yüksek geldi bakalim abd beklenti ne gelcek enflasyon da
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()bayrama hazırlık olur 70 80 arası git geller ama öncesinde 73 kırması lazım haftayı 73 üstü kapatırsa bayram hazırlığı başlar 2 ay orda takılır. millet unutur zaten. tam millet unutmuşken yık malı geç YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()70 üstüne yerleştirdiler tenekeyi:)
0BeğenmedimŞikayet
kod0007 ()3 gün 74 de ne kıvrandırır ama :D
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Keşke gelse ama zor 60 alti eniyi 58 igneyle gelir gelirse
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()hedef yukarı gerisi teferruat diyosun :))
1BeğenmedimŞikayet
Gumuscu21 ()Aynur bu ay comex teslimat varmı ve comex nymexde kontratlarin ay sonu bitişi yine düşus. getirirmi
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bence hiç kimseye o yüklü alımı yaptırmadan yukarı atacaklar. dip 64 tü bence.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet ... gelirse tabı .. amma çokta uzakta değil
Kimbilir_belki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Mükemmel bir alım yeri olur.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()kafa vuruşu derler bu na :))