Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tamam kardeşim biraz sabır edelim. Dediğin gibi bi oyun var belki 58 lere kadarda yeni bir dip yapabilir
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim bak buralardan dönmesi gerekiyor dönmezse 62onsa kadar gider. iyiki ful gunusum yok insan psikolojisine zarsr. her anlamda sende artık tuzağa dusme az olsun kafan rahat olsun
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Mesut hocam bi bilgi varmi daha giriş yapmadım.
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Tl deyim demiştin malsız kalma ali Kardeşim kuzeyde güneyde masada ama full de girme
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Tamam kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Az kaçmış gibi saat 10 da çin kapanışı var bi bakayım diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()65-66 usd düzeyine gitmesi dahi toboyu bozmaz. Buralardan dönmese iyi olur. Buranın geri dönüşü zayıf olur. Biraz daha düşmeli.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim asrn hoca tobo için bu rakamları soylemsiti. bende ona göre bir parça burdan alıyorum ama olur olmaz bilemiyorm
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş alım için banada yazarmısin, telefon navigasyonda şimdi bi fırsat buldum yeni bakabildim.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ben asrn hocanın kini gördüm 69diyirdu glhocam yanlış gormediysem
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Tobo için 66 dolar civarına gelmeli diyenler vardı dün burda
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Buralardan dönmesi lazım tobo için hocam:)