Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1560 15:38:17
EUR 51.3244 15:38:17
USD 44.3653 15:38:17
ALTIN ONS $4442.3950 15:38:17

Grafiği gönderen: Aynur1

xagusd
az önce bir kişi demişti önce 4 kırması gerekmiyor mu diye ..direnç yok orada demiştim:))

baktım varmış ..mavi

gümüşün önü direnç ile dolu :)))

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

hocam @Efesinek geminbeli- sivas yolunada bir dilekce verin yıllrdır bitmedi:))

Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Yani hep yazmisimdir koceeili düzce asfaltı yapılıyor diye kara yolları ne zaman bitirir bakarız dilekçemi yazdık notunu atttik tepeleride yazdık aynı aynı serüven icinde geçmişe bakar bulursam atarım

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Biz bı dip olarak düzce Kocaeli olarak dusunduruluyoruz sende görüyorsan grafik olarak gerisi Allah'a sığınıriz benlik yok biz olarak duamiz

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Bulursam tepeleri yazmisdim tekrar atarım içiniz rahat olsun vebal yok biz yaparız ama siz bizden olursanız ben yokdur

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Rakam derdiniz olmasın insanlar paniklemesin yeter satarkene

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Sizde çizsinize. izin yokmu

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

altın ons gümüş karakterinde ama rasyo ters düşünmek lazım biliyorsunuz ters mantikdir biri yukarı bakarken diğer karakter aşağı bakar hiç bilmeyenler bilincli olsun bilen biliyor tarafında degiliz

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Şunu soleyeyim rasyo 7o 80 yaparmi bilemedim ama şimdi degil zaman başlamadan bilemeyiz desdek diren devreye girer Altın ons devre ye girer o ayrı bakılır o karakter

0BeğenmedimŞikayet

Kurtdere ()

Rakam olarak paylaşsanız kardeşim... şu rakam destek, kırarsa altı şu rakam gelebilir, dip beklenti şu rakam... kademeli olarak şu rakamlardan giriş yapılabilir diye mesela... olmazmı?

1BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Resim iznim olsa net ifade olusacak

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Ama bademcikde bir karakter daha var onu bitirmesi gerekiyor karakter icinde karakter ara detaydır ama önemli olan büyük karakterdir aylikda yön verir küçükler haftalık kendi icinde parcalanir

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Ney gorursun asagi bakıyor karakter öyle düşün bitirsin sıra burda

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Rasyo büyük resim nerde karakterin neresinde bademcik de geziniyor yan bak ekrana

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

İlk tepeden sonrası olarak bak 170 TL den sonrasına başa sarmassi biraz bekletir sonra tabi karakter nasıl başladığını görmeden bilemeyiz gıdık dan sonra belli olur bekle gör boğa başlar ama şimdi bugün yarın ay değil

Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Benden başkası bilmez borsada hisselere vardır yazdık bilin diye coin dahil ama anlatamadık yön bilgisi verir uzunda oda benimdir

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Ve şu an sizin vereceğiniz en dip nokda sizde son matamatik rakamı önemli güvenim var

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

Anladım kendimi geliştirmeye çalışıyorum bende sağol teşekkürederim eksikolma.

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

Evet aynen çok doğru söylüyosun yıllar önce biri yine bu sayfada sizingibi bu grafik sanatından bahsetmişti trunp kafasını çizdiriyo demişti ozamandan beri bu nasıl olur diye merak etmiştim doğruymuş.

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

Anladım demek istediğini tamam, bende buşekilde neyaptığını şuan neyi çizdiğini grafiğin şimdi napmaya çalıştığını çözmeye çalışıyorum. Sağol cevap verdiğin için Allah razıolsun.

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Siz grafikle başlayın sonrası gelir ben mimarlara bununda eklerseniz size yol gosterir gecermi gecemezmi karasız kaldıklarında faydası olsun bizimki yoksa grafikleri çok güzel tek eksikleri bu bununda koysalar güzel yonlendirecekler ortak noktaları gorusleri eşit olacak

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Yani hat bellidir ama bunlar olmadan rakam isabeti yapamassin ortalama

1BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Grafik bilmessen matamatik hesabında olmassa desdek direncde bilmen gerekir yoksa bu pek bir tek başına işe yaramaz sadece neden ve neyi bekliyoruz la kalirsin

1BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Büyük resim sana uzuncu yada kisami takilacagini ne zaman al bekle ne zaman kacmani anlatır uzunda heba olma yada al git gibi düşün bu haftalık günlük de de vardır ama büyük resim bittiği yer başka hareket edemez dip tepe günlük buna göre ara haftalikda da vardır onua günlük için bak karakter nerde kalmış onu geçemez gunlukde ona göre al bekle yada sat

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

tmm.. okudum hepsini .. ellerın dert görmesin .

evet . en son aylık ta biter .. bu katman sanadini bir araştiriyim .. öğreniyim bende

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

Efesinek kardeş ben senin dediğini çözdüm galiba aynen dediğin gibi yandan bakınca bi insan kafası gözüküyo ağız burun çene saçlar boyun hepsi tamam bu grafik tamamlanmış görünüyo şimdi yine aynısınımı yapcak?

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Yataya bağlar çenede diyelim

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Bademcik dediğimiz ilk tepeye gelemez yaklaşır gibi yapar ama çene dedigimiz yere gelir ve gıdık gider yavaş olur herkes derki alıcı yok kalmadı galiba sabrın zorlandığı yer ve bıkkınlık verir ki tam biteceği yerde gıdık başlar siz çanak dersiniz yine fincan Kulp işde neyse öyle anlayabilmiş dir insaalh

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Katman sanatı ifadeleri ni çok kullandım bu bakışla bakarsan beni çok iyi anliyacaksin grafik güzel ama bununda eklersen size yön verecekdir resimde iki karakder olur yanlız biri aşağı biri yukarı bakar onuda büyük resim bitmedigi için kullanır günlük haftalık hatta günlük iniş çıkışlar hızlı olur okadar kuculurki o yüzden oluşum haftalık da başlar oda aylığı tamamlar aylık gibi devam eder asıl dip tepe yillikda bellidir grafik rakamları ve matamatigi kullandirur yön bilmez

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Biz bademcik deriz siz ikili tepe dersiniz siz ikili dip dersiniz biz burun deliği deriz resim bellidir büyük resimde nerde kaldiyse günlük haftalık orda bitirir başa sarar ama bir deligimiz kaldı sonra yön belli büyük resim bademciklerine bakdiracak

1BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Yansıma olabilir ama girgir değil tranb resmini kara kalem ciziminda aşağı bakar cizilmisini bulursan yada bir insan resmi çizebilir sin kagat üzerine bilirsin üsten aşağı diz saç alın kaş çıkıntısı göz çukuru burna git dudak ağız içine ikili bademcik çık alt dudak ve çene hareketi ve gıdık yap emin ol anliycaksin cizimdeki büyük resmin ortaya çıkacak günlük haftalık bitim yerlerin bu resim tamamlamadan gidemez boğa ayı net gorursun gelistirmen dilegiyle

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum