Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
-1BeğenmedimŞikayet
Aslan_8890 ()Hocam önümüzde 3 ay Altın öngürün nedir tutar tutmaz siz sorumlu değilsiniz görüşünüzü merak ettim
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()altın 4275 yüklü pzsyon vardı 5000dlar aşağı kırınca direk arefe günü short düsüse ek bütçe ile pozsiyon açtım anca dengeledim zarar yok Altın da düşüş varantlarını bgün sattım.
ancak gmüste kardan zarar yedik fibonaci teknik herseyi biliyoruz tek eksik seanslar arası kopukluk kardan bayağı zarar ettim.
moral bozdu cok hemde. ben bu trmpa sermaye kaptırmam ancak eylüldede bu tarz benzer olaylar yasamıstım sabırla beklemistim. hırs yapmadan kazanacağız umarım. calısıyoruz. temel teknik:)
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Merhabalar hocam nasılsınız. sizleri görmek enerjimize enerji katıyor. biraz araştırma yaptım . uzun vade pozsyon açmak için uygun kosulları bekliyorum. bu ortamda trade etmeye yemiyor:) bugün denedim 95 tlden gümüşe girdim 100tl oldu bktım bir hberle tekrar yıkılıyor direk sattım. bu olayların nereye evrielceğini arastıyorum suanda
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()@alpachino arkadasim hos geldin. Sevgiler… @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Aleyküm selam güzel dilekriniz için teşekkür ederim saygılar
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Teşekkür ederim, sağolun..
Her şey yolunda.. umarım sizde iyisinizdir..
Tüm işleriniz rast gitsin, Her şey gönlünüzce olsun..
Selamlar
@zekamerak
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Bacım siz nasılsınız
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Biliyorum.. geçmiş olsun, onemli değil.. yel kayadan toz alır derler.. ona sayın..
Her türlü çabanız takdire şayan İyi ki varsınız..
@zekamerak
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Merhabalar değerli hocam. teşekkür ederim. sizlerinde emeklerine sağlık. bir arkadasla polemik yüzünden 3 gün engel yemistim bugün düzeldi.
Saygılarımla,
2BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Değerli @alpachino hoşgeldiniz..
Emeğinize, çabanıza sağlık..
Selamlar..
@zekamerak
1BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Emeginize saglik hocam, iki begeni aldiniz benden :)
1BeğenmedimŞikayet
flyalone ()Burda en gercekci yazanlardan biri sizsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Merhabalar hocam. kesinlikle doğru bize imza lazım:) anlasma somut olmalıki 90 dlar Altın a insin. aksi halde hava bir gün yağmurlu - bir gün güneşli pskoloji bozar. malesef durum bu hocam
umarım tüm yatırımcılar için olumlu gelişmeler olur ve insanlar bu pskolojiden bir an önce cıkarlar.
Saygılarımla,
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Brend ptrl'ün 90 dlr Altın a gelebilmesi için bize saglam ve dogru haberler lâzım trmp a artık irn bile inanmıyor :)
2BeğenmedimŞikayet
alpachino ()brent 90 dlar altına kalıcı(yani günlük kapanıslarla düşerse)
emtialarda satıs baskısı biter
insanlar teminat tamamlama- enflsyon giderleri- svas giderleri gibi satısları artık yapmamaya baslar ve tekrar toplamaya baslarlar.
piyasaya likidite girer.
kendim 90 dlar altında kalıcılık oldugunda uzun vadeli alımlarımı yapacağım ytd
@İbrhmmm teşekkürler kardesim. sende kaliteli bir kardessin. herseyin en iyisini hakediyorsun.
Clarias için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clarias ()Anladığım brnt 100 dlr Altın a düştüğünde altın yükselişe geçecek
1BeğenmedimŞikayet
İbrhmmm ()Gerçekten uzun zamandır sayfada gördüğüm hakkını veren nadir kişilerdensin eline emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()hocam adam manüpilatör acıklamasından önce pozisyon alıyorlar. mutlaka kendisi yapıyor.
altın da güzel bir etki bekliyorsan brendi takip etmen yeterli:90 dlar Altın a kalıcı düstüğünde emtialarda satıs baskısı ortadan tamamen kalkar
brend 100dolar üstünde kaldığı sürece ne olacağını kimse bilemez.
burada kimseyede birsey sormana gerek yok aç brend ekranını sadece onu takip et.
brend 100dlar üstü :emtialar satıs baskısı altında kalır
brend kalıcı 90 dlar altı : satıs baskısı kalkar- hersey düzelmeye baslar
baska bilgiye ihtiyacın yok.
hayırlı aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
Valjan_ ()Biraz sonra da aynı miktarda Altın satıp yakıta girerler.
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Oldu ve bitti bence
0BeğenmedimŞikayet
Clarias ()Sonuç olarak Altın a etkisi nasıl olacak