Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1576 17:03:46
EUR 51.3112 17:03:46
USD 44.2928 17:03:46
ALTIN ONS $4491.1550 17:03:46

Grafiği gönderen: Kuyum

Kuyum ()
Gümüş

Takip eden dostlarımız düzeltme bittiğinde 5 nolu yer 6700$ gitmeyi umuyoruz...

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

:))) admin beni bulsun

NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Cihangr abiyi bilmem mi:) Askri poltikyla ne oynuyrsun admını tutklyın gitsin:))) Herkese 3 yaldız veriyor:))

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Prezınt prezidınt mısın kanka :)) 33 01 Ankara beni bul :)) o abiyi biliyor musun?

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Biz anlamayı gecdik anlatma yolundayız bir süre daha asıl durum anlasidigi zaman biz gideriz yaradana sığınırız

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Sayın kuyum henüz alıp yapmıyoruz dediniz siz ? 63 onsdan daha aşağısnı mı bekliyoruz şu an?

Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Tümgenral oldum kanka:)) 11 senedir bu sayfadayım coğu zaman kapalıdır bende açmam şimdi 5 dklık açtım geri kapanacak. Burda yaldızı bişey sanarlarda etki Altın a bir kişiyi alırım diye çok korkarım. Benim bildgim yanldığıma yetmez.

Herkes bildiği işi yapsın ben bişey bilemem herşeyi piyasa bilir grafikler geçmisi gösterir yön bulmamıza yardım eder bunu temel analizler birlştirip birde piyasa okur yazrlıgımızı tecrübesini eklynler ve geçmişteki başarılı analizleri olanlar yaldzlarını açsın.

Diğer türlü düşrken 5 den sonra 4e gider çıkarken 5 den sonra 6 olur demek olur:))

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kuyum ()

Üyenin hiç bir yorumunu okumadım. Elbette olabilir .
İyi bir ticaret dilerim.
Kazanan her zaman doğru hamle yapmıştır.
İyi bir şarkının..
Siz mutluysanız melodisini dinlersin.
Yok kırgın yada terk edildikten aynı şarkının sözleri kalbine oturur. sözler...

Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Kanka rütben ne oldu şimdi senin :))) bana otur oturduğun yerde dediğiniz için teşekkür ederim bi anlık cinnet geldi geçti :)))

1BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Değerli Mibarek @Efesinek hocam bazı şeyleri görmek için az biraz piyasa bilgisi olması yeterlidir.
Güçüz dolar faiz indirimi söylemleri dvletlerin ve finansal kuruluşlrın altın rezervi yapması 10 yıllık tahvillrin düşmesi irn svsnın beklntisi hepsi onsa yaradı durmadan al demek.

Sonrası tekrardan güçlenen dolar ve tahviller. enflsyon beklntisinin yükslmesi faiz indirimlerin ötlnemsi finsnal kurulsların kar alma ve dolara geçmesi. Ptrolün deglenmsi vs bunlarda onslrın dusmsnıdır ve düşmesinin nedenleridir.

Şimdi hocam 3 çizgi cekip destek direnclere 70-71 kalmaz ise 65xx sonra 50xx ler gelebilir yada bunun üstünde kapanışlar yüksel trendini bozmaz hedef 120x dolardır diyip bir yıllardır kapalı olan 3 yalzdımı açarsam bu analiz sayılır mı?

Her saat piyasa dinamikleri degismez 50 yorum yapıp düşerken düşer çıkarken çıkar desem biraz da süslesem kaç begeni alırım? Yaldızları açıyorum:))

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

yorumu göster)

Gümüş için Efesinek yorumu (2 gün önce)
Bakın ne dediysek diycem olmaz burada. Asrn hoca asıl prof , gerisi uzman 25'gundur dil dokduk milleti gazladilar asrolji grafik Rüya ne varsa uzmanlar ezbercidir prof tecrübedir yagveride benim katman sanatı kullanırım bunlar bilmez yine iddialıyım 4100 Altın ons gelirmi gelmemesi lazım buralar iyi deniyor iddialı bir uyarı 4100 altın ons

https://altin.in/efesinek/5

Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kuyum ()

Biraz daha inebilir sonra yukarı bekliyoruz... yukardan satın. asagidan alın.

Can_cagj için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Kuyum ()

Gümüş için.
52..
47.21 $ bitmesini düşünüyoruz.
İki kez alım satım olabilir dipd inene kadar.
Altın ons 4200.
3900 bu ara son.3900 Altın a inerse inmesin...
İyi bir ticaret dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Efesinek ()

Hocam. O Derse katılamadım 4 nolu yeriniz neresiydi kacirmisim raporluydum inanın ozurdilerim saygilar

0BeğenmedimŞikayet

Can_cagj ()

Satın mı demiştiniz. Satmayıp karları geri verenler kaç kişi. 59 dan almıştım oralara mı inecek daha. Takipteyiz @Kuyum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum