Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
İlteriş_Kaan ()Hocam Altın ve gümüş ile güncel yorum yapar mısınız
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Gram Altın çok düşmez hocam
0BeğenmedimŞikayet
BEKH ()altın TL sizce nerelere kadar düşer çelik bey, yoksa düşüş bittimi. tekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
BEKH ()altın TL. şuanki durumda nereye kadar daha düşebilir sizce çelik bey.
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()5800-6000 dediğim yer geldi galiba hocam
0BeğenmedimŞikayet
Armağan06 ()Hocam sanırsam gelecek gibi 200 günlük ortalama şuan kaçtan geçiyor anlık
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Ons Altın da noktsal çalışan fraktalın devamı profilimde üstad. Themardinli
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çeşitli söylentiler var kardeşim biraz araştırın
Faysallll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ertem07 ()Önümüzde seçim olacağı için İktidarın dolar ı aynı şekilde baskilayacagini düşünen taraftayim. Dolar yükselince gr Altın zaten yükseliyor
ridoli1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ridoli1 ()Hocam 20 ay önce 250 bin lira altın borçlandım 700 bin olarak ödedim
Dolar olsaydı 340 bin olarak ödeyecektim
Altın çok yükseldi bu saatten sonra 1 2 yıl sert yükseliş olmayabilir ama şuan düşmüş halde ons 5200 lerde iken borçlanma olsaydı altın derdim ama zaten destek noktasına gelmiş ben olsam gözüm kapalı dolar derdim
Çünkü zaten doların yükselişi otomatikman altını da yükseltiyor
Dolar borç versinler bana 10 milyon bile isterim
Ülke politikası kontrollü dolar altına tek başına müdahale gücümüz yok ama
Kısa vadede ödeyeceksiniz altın olabilir ama 1 sene geçerde kesinlikle dolar
0BeğenmedimŞikayet
Faysallll ()Peki hocam size sorayım yatırım tavsiyesi olmadan. Full Altın ve gümüşteyim kardan zarar şuan. Amcama peşinatı vermem lazım 1 1.5 ay gibi bir süre tanımasını söyleyeceğim ondan sonra bozup vereceğim yoksa dediğim gibi kardan zararım olur. Sizin öngörünüz nedir 1 ay süre beni kurtarır mı. Yoksa başka ytd olmadan başka bir tavsiyeniz olur mu şöyle yap diyeceğiniz
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Yok
Amcanız iyi adammış diyelim
Öngörüm bu yönde yanılma ihtimalim var
0BeğenmedimŞikayet
Faysallll ()Ben amcamdan daire aldım 6 milyon. 2 milyon peşin geri kalanı gücüme göre ödeme yapacağım. Altın üzerinden çok zarar edersin o yüzden dolar üzerinden verirsin dedi bana. Ama siz şimdi dolar yükselecek deyince bir duraksadım. Çok mu zarar ederim acaba diye
0BeğenmedimŞikayet
BenGassal ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ayseguldeniz ()Gram Altın için sormak istedim
0BeğenmedimŞikayet
ayseguldeniz ()7000 civarına gelmesi uzun sürer mi size göre
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()İyi bayramlar hocam, yorumunuzda olumsuz subliminal mesajlar mevcut, hele hele son cümleniz. Bu yorumunuzu okuyan bırakın altın almayı neredeyse elindekileri de çıkarır, üzülerek katılamıyorum hocam. Altının önündeki olumsuz veriler çekildiğinde kaldığı yerden yoluna devam edecektir. Ayrıca muhtemelen yaşanacak olan enflasyon karşısında da dolar da %10 rakamları çok komik kalır diye düşünüyorum. Saygı ve selamlar. Ytd. diyelim. @celik2119 @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ons 2 ayda 5600 dolar dan 4500 dolara geldi. Dolar 2 ayda 43 liradan 44 liraya geldi. Yani ons %22 düşerken dolar %2 yükseldi. Bu da gramı %20 düşürdü. Ons bu kadar hızlı düşmeye devam etmez. Bundan sonraki 5-6 ayda ons %10 civarı düşerse dolar da %10 civarı artar. Sen istiyorsun ki bu hızda 1-2 ay daha düşsün, düşüş tamamlansın. O kadar hızlı olup bitmiyor. Süründürme aşaması bazen yıllar sürüyor.
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sayfanın geneli palmiye logolu ya da tavşan logolu kurumları kullanıyor. Ben alsat işlemlerini viop üzerinden yapıyorum. Uzun vadeli alacaksam da kuyumcumdan alıyorum.
BenGassal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Ustam Mrb gümüş durumu nedir dolar a parite etsen mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
bashar89 ()Ne kaldı ki zaten? 1 saatte bile düşebilir. dolar reel olarak yükselmiyor, ordan da destek gelmez.
0BeğenmedimŞikayet
BenGassal ()Muhterem abim bu Altın alım satım konusunda en kullanışlı banka hangisi bilirmisiniz böyle olmayacak gidiyor geliyor öyle bakıyoruz bir iki atraksiyon yapalımm
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu sene 2.49un altını beklemiyorum. Seneye büyük ihtimalle düşer.
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Teşekkür ederim hocam eksik olmayın, mevcutta bi ev kredim var, 2.89 faizle çekmiştim, şu an 2.49 faizle ile yapılandırma yapmayı düşünüyorum da sizce yakınlarda bi kredi faizleri düşer mi?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Oraya kadar düşeceğini düşünmüyorum. 6500 tl iyi bir rakam bence. Ons zamanla düşebilir ama dolar yükseleceği için Gram altın fazla düşmez artık.
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Merhabalar hocam, hayırlı bayramlar nasılsınız? Hocam Altın tl olarak 5800-6000 tl leri görebilir mi , alım yapmayı düşünüyorum da
0BeğenmedimŞikayet
miles ()Yazık oldu
-1BeğenmedimŞikayet
Arsemia0202 ()Eline koluna sağlık @celik2119 hâyırlı bayramlar. Bu durumda 4600 e çok dikkat etmek gerekiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yedibinons ()Düşmesse ne olur hercai