Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Sen de haklısın
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Aynen düşüşlerin sıralaması
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sermayeyi korumak için ful girmiyorum. 54.5 gelseydi ful almış olsaydım %20 kayip olurdu ki bu benim için 1 milyondan fazla zarar olurdu. Tabi alabileceğim kâr değerini hesaplayinca keşke dediğimiz de oluyor. Yine 50-60 kg arasi alabilecekken 4-5 kg alip daha az kâr alıyoruz. Gümüş bu bazen çok üzebiliyor.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Balinalar insaflı değil kurnazı oynuyor
Amerika karşılıksız para bastı onunla Altın basta olmak üzere değerki maden üzerinde bu oyunu oynuyor
Bundan sonra ki zirvede hiç affetmeyecekler orası kesin çünkü bastığı parayı geri çekmezse enflasyon uçar
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Pardon ya düşüş ortalaması almışsın
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()43- 58- 62 liraya nerde ne zaman düştü
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()İlk düşüş 62 lira
İkinci düşüş 58 lira
Bugünkü 43 lira
Ramazan balinaları biraz insafa getirmiş :)
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Şuradaki insanların çoğu Ocak ayında yükselişte gaza gelip terste kalanlar o günden bugüne kadar spot sözleşme madenin hiç görmedikleri şeyleri yaşadılar
160 dan 98 lira
145 den 87 liraya
135 den 93 liraya kadar düşüşler yüzünden korku halindeler
Gümüşün dahada düşmeyeceği fiyat belli
2026 enflasyon şartlarına göre 50 dolar Altın a düştüğünde tedavülden kalkması gerekir ama korku işte
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocaya akıl vermek haddimize değil lakin güzel demişsin. Kâr ala ala gelmiş biri için dalsam ne olacak degilmi.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Sanki alım fırsatı verecek gibi. Üstteki konuştuğumuz ilk direnci hacimli kıramıyor gibi.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()hocam seni tebrik ediyorum. güzel işler çıkarıyorsun lakin. 121 dolar dan 64 dolara gelen bir gümüşe ben olsam hiç çekinmeden dalardım. 54 gelse nolacaktı ki. zaten muthiş gram arttırmış oluyordun.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Duruma bakıyorum. Keşke yine 64-65 gelse. Oradan yüklü alsam 450k tl kazanc gelecekmiş. Kısmet olmadı buna da şükür. Bekliyorduk 64 usd civarında bir şeyler olmasını iste bir altta 54.5 usd bekliyordu. İnşallah yine alım fırsatı verir.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Cevap verdiginiz için teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet orada şimdilik sıkıntı yok. İnşallah yarın da böyle olur.
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()bereketli olsun. kaçtan geri almayı düşünüyorsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Hocam dk dan mı ıslem yapıyorsunuz. Banka makasları açık. Piyasalar kapalı.