Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ekrandaki kur anlık 6418 tl.
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Düğün evine de gelmiştim. 5000 dolar dan 5500 dolara çıktığı hafta negatif uyumsuzluk var, yükseliş yakında bitecek diye yazdım. Onu sen görmedin muhtemelen.
iskenderince12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iskenderince12 ()celik hocam taziye evine hosgeldiniz. helva dağatıyorsunuz sizde:) mutlusunuz:)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cristiano7 ()Takibe aldım hocam sizi teşekkürler bilgileriniz için
0BeğenmedimŞikayet
iskenderince12 ()Hocam dolar enflasyona eziliyor
0BeğenmedimŞikayet
iskenderince12 ()hocam dlar daha beter enflasyona eziliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Doğru diyorsun bilerek aldın sonucuna da katlanacaksın diyorsun eyvallah
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ons düşer yazıyor, düştü.
Dolar artar yazıyor. Arttı. Bunu bilerek neden Altın aldın onu merak ettim. Neden dolar almadın mesela?
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Msjında tl olarak dibe yaklaştı gr fiyatı fazla düşmez derken ne demek istedin ons düşse bile dolar destekle fazla düşmez demek istemedin mi şimdi niye aldın diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ons düşerken neden aldın ki?
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Dedin ama tutmadı azda olsa zarardayım neyseki paramın 3/1 ile alım yapmıştım
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kuyumcu tanıdıksa işçilik olmayan ürünlerden alabilirsiniz. Mesela hurda Altın ya da teneke altın. Siz bileziği bozdurduğunuzda kuyumcu işçiliği düşüp bileziği büküp eritmek üzere kenara koyar. Ona hurda altın deniyor.
OMERG için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Armağan06 ()Şuan 24 ayar gram için kuyumcular 7230 civarı hocam
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Bankada 6950 kuyumcular 7200 siz nasıl aynı fiyata alabiliyorsunuz kuyumcu nasıl kazaniyor
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()6950 bankada kuyum cuda 7200 şuan siz nasıl 6950 ye aliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Bankada 6950 ama o fiyata veren kuyumcu yok har em al tın a gire fiyat veriyorlar
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tanıdık kuyumcu varsa onu tercih ederim. Benim kuyumcum neredeyse banka fiyatından aşağıda veriyor bana.
OMERG için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Kuyumcuda biraz işçilik var daha yükselir mi birde banka mı kuyumculuk daha mantikli
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Gümüş sabit düşmüyor 111
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tl olarak Altın dibe yaklaştı bu arada. Onsta düşüş devam etse de gram buradan sonra fazla düşmez. Yeri gelmişken onu kayıtlara geçelim.
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()farkındasın demek.. ilerde inş görüşürüz. bu da not olarak kalsın. engelleme lütfen. :)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Üstat bide onu dinleyelim bakalım ne dicek :) okudum msj larını farkındayım
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()İki hafta önce ekran 7300 tl iken 9700 tl gelecek demişti.
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Tmm sen ne tavsiye ediyorsun
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()çeliğin ipi ile kuyuya inme sana eskilerden bir tavsiye. detaya girmeye gerek yok.
anlık ekrandaki kur: 6980
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Eyvallah Bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Alttaki yorum geçerli hala. Acele etmeyin.
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Düşüş bitti mi yada tahmini ne zaman biter alım düşünüyormusunuz
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Haftalık kapanışı destek noktasından yapıyoruz. Haftaya burayı kırmayı Demet büyük ihtimalle.
Ankamal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ankamal ()Kapatıyoruz derken satıyormuyuz demek hocam