Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (162)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam ons Altın da durumlar nedir suan . Kapanısa göre daha aşağılar gelecek gibi değilmi
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Eyvallah gönlü yüce kardeşim:)
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam 5050 bandıda kırıldı. Bu daha aşağıya gideceğine işaret değilmi
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Köytü niyetli olmadığınızı anladığım için engeli kaldırdım. Barıştık:)
enjöy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()yok azizim art niyetimiz tabiki yok. 3 gün geçti ramazandayız artık barışmış olmalıyız.
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Ziyaret yapıldı
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Merhaba hocam @Sedat4114 benim kardeşim alınmam ben ona birbirimizi yeriz ama birbirimizi yedirmeyiz o hesap. Lakin sizinle hiçbir samimiyetimiz yokken azizem gibi hitaplarda bulunmaya çalıştınız. Bunu yanlış bulduğum için engelledim sizi
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Hoşgeldiniz değerli @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Beklenti pas gibi görünüyor
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calcaneus47 ()18 Mart fed faizini fiyatladığını söylebilirmiyiz acaba bu düşüşler onu gösteriyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()haklısınız azizim. ama size gerçekten değer veriyoruz. her zaman yazamasamda bunu bilin. bende bir grafik attım çok uzun zamandan sonra ama kısa süreli çalışma değil bu. fikir olarak aklınızda kalsın.
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Faiz indirimi olmayacak görünüyor sanki düşüş onu fiyatlıyor
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Son attığım ons altın grafiğinde sarı alanla işaretlediğim yer çok önemli 5011-5000 psikolojik desteği savunma hattı HO.5044 5050 desteği
Kırılmama şartına dikkat edin lütfen..
Haftalık ichmoku mavi çizgi desteğide 5000 onsa işaret ediyor.
Ayrıca destek dirençler iğne atmakla kırılmaz kalıcı gün kapanış şartı aranır mesela bu akşam haftalık kapanış önemli haftaya 18 martta fed faiz kararını unutmayalım..
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Herkes satar ise sen al ben alayım sen almazsan
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bilmek çok ağır be hocam, Siz Var sanız ben Avar a geçerim; )) hafta içi görüşelim ; ))
Gobretti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Azra benim kardeşim, ben onu eski tanırım.
O da beni tanımıştır artık diye düşünüyorum.
O yüzden sıkıntı yok.
Ama aranıza girmem, kendiniz halledin azizim:)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Böyle giderse pazartesi çok düşğkle açar. Herkes satısa geçer
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocsm lütfen haftasonuna girmeden bi yorum yapsanız. Dediğiniz gibi cepten de yiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Ölçmek lazım elde kalan seanryodaki hedefi cepten de zoyr oluyor kürem nerde ; ))
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()geçenlerde bana kızdı engelledi @Azraa_ . şimdi duvarı yıkmış ama konuşmuyor haberin olsun kelimeleri iyi seç azizim :))
Sedat4114 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam dediğin yere geldik hatta daha aşagısı. Bundan sonra ne olacak ?
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim saygı hayatın kuralı her alanda önemli.. 8 Mart Emekçi Kadınalar gününe özel Grafiğimi beğendiğinize sevindim tıkır kıkır çalışıyor lakin tebrik etmek şöyel dursun d. layk veriliyor yada beğeniler siliniyor yılmadan tarafsızça teknik analiz paylaşmaya bakalım ne kadar dayanacaz;
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@The_hacim yazar şimdi kalanı abimm, (bugün ikili tepede yapmış ayrıca onunda fiyat hedefi gelmiş göz ucuyla baktığımda)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Bende yazdım ne yapcaz
Sedat4114 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ne kaldı abim :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim günler bitmez öğrenmek isteyene, sizinde emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Anladım Dunki grafikten devam edeceksek kulp ve yükselen kama fiyat hedefleri geldi 5044 ve 5030 elimizde ne kaldı o zaman fiyat hedefi olarak
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Şaka yaptım bee:)
Dostları lafı koymaz bize.
Ama bir kenara yazdım bak:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eyvallah üstad:)Formasyonda sizi tek geçerim öğrenmeyene ters fincanın kulp hediye ettiniz:)