Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
_FRİT_ ()Tabiki. Sloganımız neydi bu piyasada fırsatlar herzaman vardır. Değerlendirebilmek marifet. Ama şu da bir gerçek bazı arkadaşlar bitcoin ve borsa gibi hareketler bekliyor. Bu yanlış yaklaşım. Bu değerli metal yukarı da aşağıda sınırları bellidir. 150 250 dolar lardan bahsedenler var. Belki 3 yıl 5 yıl sonra olur ama şimdi değil.105 ve 64 son kararım orta vadede :)
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Piyasada fırsatlar bitmez. :) Belki daha iyi yerden olacağı için ertelenmiştir bilemeyiz..
_FRİT_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_FRİT_ ()Ben uyumuş kalmışım. Yoksa bugün 126.5 ortalama satış olan 5 kiloyu gram artırarak koyar 128 hedefler satardım. Nasip diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Evet tamamen ne tarafa yakınlık duyduğumuzla bağlantılı. :)) Evet iftar sonrası 123 lere inmiş bende yakalayamadım..
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rast gelsin gönlünce olsun kırılımlar ve aralıklar önemli,
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Full işlem yapmadıktan sonra ister çıksın, ister düşsün. İkisi de bize yarar. Hayırlı olsun kardeşim.
ugrbzby için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ugrbzby ()Bende sizin gibi çıktım iyiki yaptım yoksa ekran psikolojimi bozmuştu şimdi. Keyfi bilir inerse insin çıkarsa çıksın :)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Hahaha:)) İnsan doğası işte. Satınca düşsün istiyoruz. 86.90 geri yoklamış aslında. Alım yapabilirdim ama kaçırdık.
1BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Eyvallah kardeşim. Aslında desteği yoklamış dönmüş geri. Onu kaçırdım. 86.90 gibi geri alabilirdim. Neyse bakalım belki daha aşağıdan almak nasip olur. Çıkarsa da kalanları satar. Alım için beklemeye geçerim.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Kesinlikle ilgisi olduğunu düşündüm. :)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bereketli olsun, güzel trade imkanı veriyor gelsede alsak diyorsun)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Valla neden bilmiyorum tekrar bir 84.20 görme ihtimali gözümde canlandı. Acaba 89.70 den yüzde elli çıkmış olmamın bununla bir ilgisi olabilir mi:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf (); )) Sağlam destek yapmış görünüyor kırılması iyi olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Aşağıda 86 usd yukarıda 90 USD aralığında hareket ediyor,90 kırılmadan yükselişler suni kalır
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Elinize sağlık sayın @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()86.84 e sahip çık. O kadar balyoz vurduk. Yeniden duvar örmesinler:)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yani bi cümleyle açiklarmisin çıksaydı eklesemmi bilemedim