Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
1BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Ben dememimişim üstad Konfüçyüs demiş.
Ama evet, teyyarecileri unutmuş:)
Matematiğe, fiziğe, kısaca bilime teyyare demeden önce bu indikatörleri, formasyonları bulan bakkal mehmet amcamı onu bi araştırmalarını tavsiye etmekten başka bor şey gelmez elden.
Bakkal Mehmet amcayı tenzih ederim bu arada:)
O da hesap kitap yapıyor sonuçta:)
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()İyi aksamlar dostum, yine bam telinden furdun eyvallah ; ))
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Merhaba dostum, tabiki de istişare etmiş oluruz
Sedat4114 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Abi sen yorumda kişileri 4 madde olarak yazmışsın birde teyyareciler varmış:)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Elinize sağlık sayın @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Uyduruktan teyyare derken?
Ne demek istediginizi anlamadım.
Ozer_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Bir işi bilen yapar,
Az bilen akıl verir,
Bilmeyen eleştirir,
Yapamayan çamur atarmış.
Üstad..
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Basharamaz89 ()@bashar89 sen mi yaptın bunu sevimsiz çürük elma seni :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Çarparsa sıkıntı zaten abi:)
Kafaya takoz yer.
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()İyi akşamlar başkan ön numara söz olmuş amaya renkleri nasıl anlatırsın değil mi
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Abi kaçan kertenkele yükselen takoza çarpmasın :)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Bu sitenin en büyük sıkıntısı bu goy goy edenlere yıldız verilince böyle oluyor grafik den anlamıyor emeğe de sayğı duymuyorlar siz yine de anlayanlar için emek verin lütfen
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Üstad kolay gelsin.
Ons günlük grafiginde, rsi da yükselen takoz takibimde.
Sende bakarmisin sana zahmet.
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Aleyküm selam emeğinize sağlık gözü görmeyene yeşili kırmızı yı tarif edemezsin; (( bu gerçekler teknikte var mı var, bu kadim bilgilerin bilimsel olması görmek isteyene yeter li, tşk ler
2BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Meseleyi tam anlamadım ama ben like yolladım moralini bozma arkadaşım, eline emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Onlar silsin biz yine atarız çiçeğim bozma moralini
5BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Şakamısınız:) Yine analize verilen beğeni silindi bravo tebrikler siz grafik analiz paylaşın ben size layk vereyim:))
6BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar Arkadaşlar Ons Altın grafiği paylaşıyorum emeğe verilen beğeniyi silmek hiç hoş deyil mübarek ramazan gününde bu haksızlık; (
Grafikte işaretlediğim sarı alan 5011.8 desteği savunma hattı çalışmışmı? Tam oraya iğne atmış tepki yapmış 5081.8 destek 5141.7 reg. kanal direnci görevini yapmış, üzerinde 5209 üzerinde kapanışlar önemli karar direnci
5000 psikolojik desteğimiz
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Beraalya hanım grafiğin ayrıntılı analizini sizin için paylaştım lakin kaç defa denedim sayfaya düşeremedim kişisele kopyaladım inceleyebilirsiniz...
Beraalya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizinde çok teşk ederim.. Grafikte net şekilde ayrıntılı sarı kutucuğa dikkat çektim fibonacci rakamlarımız hep aynı yükselirkende diğşerkende değişmedi aslında kişiseledw kopyalıyorum ama yenileyelim, HAREKETLİ ORTALAMA kısaca HO. diye yazdıklarım zamansallıkla değişir analizi toparlayıp sizi etiketlerim birazdan
Beraalya için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Beraalya ()Kadınlar gününüz kutlu olsun, rica etsem önceki gibi, destek ve dirençleri yazılı da anlatır mısınız, like grafiğe gelsin, emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Kadınlar gününe özel Ons Altın Grafiği, Eleştiriye açığım:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Grafiğin kadın eli değmiş hali elinize emeğinize sağlık tşkler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Çakarkeyf ons grafik incelermisin lütfen
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkür ederim kadınlar gününe özel GÜLLÜ Grafik senaryosu SARI alan kritik destek direnç kutucuk işaretlediğim KIRMIZI GÜLE kavuşmak için Çin seddİ:)
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Eline emeğine sağlık çiçeğim