Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()@16paramıknatısı
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Satış yapacaktım sekti .92 bekledim . yarısını çıkmıştım robot 90. a kaldı :)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Hayat müşterek yaş ilerledi :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi ki icad etmişler konforu kim sevmez:)yine de ne alaka anlayamadım temizlik işleri sende galiba:)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Öyle değil temizlik robotu yaaa :) dolaşan varya ondan:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Helal Robotlarla yarışıyorsun onlarda fibonacci yi günlükte ich. bulut desteğini 85.1 84.5 ho. takip ediyor olabilirler:) 4s tepede ki doji mumlardan anladım benim teknikte haftalık sarlar üste atınca balinalar treydi sever dökerler bir aşağı bir yukarı onlarla aşık atanı tebrik ederim..
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Heya ama şimdi tekrar 90 ons hedef bn yarisini çıkmıştım dün gece robot superge tam 90 da oluyor :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Saygı hürmet bizden
86.04 fibo desteği savunma hattını koruyamışsınız(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Zengin olamadık henüz:)Grafikler mıknatıs moduyla El emeği göz nuru kendim çiziyorum yapay zeka deyil:)
Zor_seviye için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Rica ederim hayırlı günler dilerim saygılar bacım
1BeğenmedimŞikayet
Zor_seviye ()Vay. yani siz çekiyorsunuz o zaman. muhteşem
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Parayı çekmiyor denemeyiniz:))
Grafikte fibonacci çekerken iğne uclarını mıknatıs moduyla çekmeye yarıyor:))
Zor_seviye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zor_seviye ()16 para mıknatısının bir anlamı vardır drğil mi
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim emeğe değer veren arkdaşım grafiğin güncel halini müsait olunca tekrar paylşamaya çalışırım yeterki faydamız dokunsun..
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()teşekkürler elinize sağlık like verildi..
4BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar @Ceryanci58 dostluğun emeğe saygın katkın için çok teşk. ederim..
Alt grafikte Ons gümüş mumlar ichmoku bulutunu delmeyi başarsada bulut direnci üzerine atamamış teknik olarak burası karasız bölge yön arıyor anlamı taşır 87.19 anlık mavi çizgi desteği
86.04 fibonacci destek savunam hattı
92.84 karar direnci geçilmeden yükselişler sınırlı kalır sebebi
Zirveden düşüşün düzeltmesi %50 seviyesini geri kazanmalı ki sıradaki altın oran 0.618 zorlu direnc 99.63 gündeme alabilelim
Alt Destekler grafikte mevcut rast gelsin..
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teş. ederim Varlığın yeterli, sayfa bizi tanımayınca grafikleri emeği ciddiye almıyor canları sağolsun
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Elinize sağlık sayın @16paramıknatısı like akşam verdim pesim :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamalar huzurlu bir haftasonu diliyorum...
Ons gümüş günlük grafikte ichmoku bulut Altın da kritik direnc de kapatmış mumların bulutu delmesi hem mavi çizgi üzerine hemde bulut üzerinde kalıcılık aranmalı ayrıca zirveden düşen trend çizgisi kırılımıda önemli..
fibonacci destek direnç seviyeleri grafiğin sağında mevcut incelleyebilirsiniz bereketli bol kazançlar..