Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Ben buraya yazmadan önce araştırma yaparım ondan sonra yazarım... boş muhabbetleri sevmiyorum tamam... seninle tartisma içinde asla olmam. tamam.
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Yorumları okuyorum seni de uzun zamandır takip ediyorum merak etme. Derdim tartışma değil. Herşey paylaştıkça çoğalır. Dönüp bir kendi muhasebeni yapmayı dene bence.
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yorumları çok güzel oku ondan sonra analiz yap ondan sonra benim hakkımda yorum Yaz...
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Buraya ne zaman geldiği ölçü değil. 10 sene dışardan takip edip 3 aylık üye olanda var. Ayrıca ekonomik okur yazarlık başka bir şey.
Velhasıl; kibir iyi değil. Vesselam.
-1BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Doğru hem Türkiye, hemde küresel anlamda bir enflasyon oluşacaktır. En büyük risk hürmüzün kapanma olasılığı. Bu gerçekleşirse dediğin kaçınılmaz olur.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Petrol 100 dolar üstünde atarsa bizi bütün ülkeleri çok etkiler... benzin ve mazot fiyatlarına... buda enflasyon demek yakın zamanda TC merkez Bankası faiz indirimleri rafa kalkar...
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Bende bilmiyorum onu akşama dananın kuyruğu kopar :)
Süvari1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Ben grafif işiyle pekde haşir neşir değilim arkadaşım sıradan bir yatırımcıyım ben vaktinde yok böyle işlere açıkçası
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Kesinlikle. Mevcut konjoktürel şartlar onu gösteriyor. Aslında, aklımda bir rakam var yazmak istemiyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
Süvari1 ()Weekendenmi bahsediyorsunuz veri derken
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bu dönemlerde piyasada hareketleri takip edin... satmak yerine ekindeki ürünlere bir nebze olsun sahip çıkmak lazım... kimse bilemez bu durumların nereye evrilecegini
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler. Rabbim hepimiz hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Aynen kardeşim rasyo Altin yönünde oluşacak... Altın 2 birim giderse gümüş Bir birim yol alır...
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Açılışa kadar beklemekten başka şansımız olmayacak desene hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Belkide gümüş hareket eder ama çok kısır bir yükselişte olabilir. Bunu diyemedende geçemiyorum. (Tamamen rasyo kaynaklı.)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bu gece saat 02den sonra buradaki fiyatlardan daha yüksek açılması muhtemelen... ama bankalar makasları gümüşde,5 lira olur diye düşünüyorum... kimseye al sat fırsatı çokda vereceklerini düşünmüyorum...
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın Murat hocam kendini biraz geliştirme yap bence... çok geriden geliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Aynen Altın güvenli liman olduğu için çok sert hareketler görmek mümkün... gümüş platin ve paladyum bunlar sanayi emtialari...
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Hocam weekend(tezgahaltı) piyasası öyle gösteriyor. Fakat, reel piyasaları hiç birimiz bilemiyoruz maalesef. Ama ben gece 02 açılışı ile özellikle Altın tarafında sert hareketler olabileceğini düşünüyorum. Gümüşte onun yanında el ele gider. Sadece hissiyat:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yaaa kardeşim ben bu veriyi he hafta takip ediyorum... çokda güzel çalışıyor... daha bugün buraya gelmiş insanlardan bilgi almak ne kadar doğru...
0BeğenmedimŞikayet
Süvari1 ()Anladım Teşekkürler
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen hocam gerçek tabiki
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Weekend şu anda bulunduğunuz ortamın ta kendisidir
0BeğenmedimŞikayet
Süvari1 ()Hocam bu weekend ne kadar doğru