Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Rica ederim sağlığınız yeterli bol kazançlar diliyorum. :)
Kudsiyye için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kudsiyye ()Tşkler üstad like leri sizde tükettik bilginize :)
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Tamamı olası kar satışı gelirse diye beklerim 3 beş ordan koparsam geri yeterli olucaktır bana diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Kudsiyye ()Peki tamamımı yoksa bir kısmını mı yollayacaksınız
0BeğenmedimŞikayet
_usumut ()Çıkarsa icerdekiyle yetişirim dusersede alırım kismet kacma planımız ne kral 165 mi
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()165 e emir girdim biliyorum üstü test edilir ama ben aza kanaat edeyim bu sefer :D
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Daha mecburen bekliceksin zaten haftaya illa bu makas fiyatlarına testi olur herhalde git gel.
_usumut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kudsiyye ()Üstad kendinize ait kaçma planınızı paylaşırmısınız nerelerden satış yapıcaksınız tekrar nerelerden alış yapıcaksınız ytd değil tabiki :)
0BeğenmedimŞikayet
_usumut ()Aynen çok açık kardesim ama yarin yukarı firlarsa diye düşündüm ama cesaret edemedim
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ntnyahu iddası netlik yok henüz.
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Hamaney öldürüldi diyorlar
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Şahsıma yönelik kaçma planım var kimseye öyle bir tavsiye vermek gibi bir niyetim yok kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()6000 ons bandında olduğunda gümüş ne olursa olursa mı kaçmak lazım diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bu analiz reçete niteliğinde şimdilik layk almasın bakalım haftaya tekrardan alıntılarım:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aleykümselam makaslar açık nasıl alacan kardeşim
_usumut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ons Altın bazlı takibe almaya bak rasyo kaynaklı yanıltır gümüş ons.
0BeğenmedimŞikayet
_usumut ()Sa başkan 129 dan biraz sanmıştım al sat için ona geri alayimmi öngören nedir
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()İkili tepe sonrası mı yapar diyorsun
Mesela 165-169 arası
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hemen değil:) oynata oynata lakin bu son zirve sonra al aşağı daha dibe doğru kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Hatırlatıyor. Çok yakın geçmiş hem de :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sana bişey hatırlattı mı bu senaryo düşüşte iken:) @Uniqueidentity